Deze vegan tridelli's zijn rijkgevuld met cashewnoten, rode linzen en een exotische kruidenmix. Heerlijk bij het diner of als snack. In de oven of grill worden ze extra knapperig. Kan ook koud gegeten worden.
Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
- Vegetarisch
- Veganistisch
- Melk- en lactosevrij
- Eivrij
- Lupinevrij
- Weekdiervrij
- Selderijvrij
- Visvrij
- Sulfietvrij
- Schaaldiervrij
Ingrediënten
Ingrediënten vulling: rode linzen* (17%), rode paprika* (8%), CASHEWNOTEN* (6%), tomaten* (4%), aardappelen* (4%), uien* (4%), wortelen* (3%), tomatenpuree* (2%), aardappelvlokken*, citroensap*, specerijen*, zout Ingrediënten deeg: TARWEMEEL*, water, zonnebloemolie*, zout, specerijen* *= Biologisch
Voedingswaarden
Energie |
230 kcal (965 kJ) |
Vet |
8.7 gram |
Vet verzadigd |
1.2 gram |
Koolhydraten |
28 gram |
Suikers |
2.3 gram |
Voedingsvezel |
4.3 gram |
Eiwit |
7.8 gram |
Zout |
0.8 gram |
Keurmerk
|
EU-BIO |