Sallands Houtovenbrood, Okkenbroek

Weergave:


Bezig met laden...
Appelbroodjes, spelt/rozijnen, 4st, Sallands Houtovenbrood
Appelbroodjes, spelt/rozijnen, 4st, Sallands Houtovenbrood
€ 4,95
Appeltaart, per stuk, Sallands Houtovenbrood
Appeltaart, per stuk, Sallands Houtovenbrood
€ 6,15
Brownie, stukje, Sallands Houtovenbrood
Brownie, stukje, Sallands Houtovenbrood
€ 1,10
Challe per stuk (Sallands Houtovenbrood)
Challe per stuk (Sallands Houtovenbrood)
€ 3,65
Dadel/walnoot/vijgenbrood, per stuk (Sallands Houtovenbrood)
Dadel/walnoot/vijgenbrood, per stuk (Sallands Houtovenbrood)
€ 5,15
Dubbel Speltbrood, per stuk (Sallands Houtovenbrood)
Dubbel Speltbrood, per stuk (Sallands Houtovenbrood)
€ 5,20
Focaccia groot, prei-feta, per stuk (Sallands Houtovenbrood)
Focaccia groot, prei-feta, per stuk (Sallands Houtovenbrood)
€ 4,70
Focaccia groot, tomaat-olijf, per stuk (Sallands Houtovenbrood)
Focaccia groot, tomaat-olijf, per stuk (Sallands Houtovenbrood)
€ 4,70
Focaccia klein, prei/feta, per stuk, Sallands Houtovenbrood
Focaccia klein, prei/feta, per stuk, Sallands Houtovenbrood
€ 2,60
Focaccia klein, tomaat/olijf per stuk, Sallands Houtovenbrood
Focaccia klein, tomaat/olijf per stuk, Sallands Houtovenbrood
€ 2,60
Gevuld speculaas, per 100gram (Sallands Houtovenbrood)
Gevuld speculaas, per 100gram (Sallands Houtovenbrood)
€ 2,25
Koekjes abrikoos-kokos 5stuks/80gram (Sallands Houtovenbrood)
Koekjes abrikoos-kokos 5stuks/80gram (Sallands Houtovenbrood)
€ 4,10

Dit brood komt uit de oven vlak voordat onze bezorgronde start.

Het Sallands Houtovenbrood is een authentiek ambachtelijk brood. Het brood wordt uit de grondstoffen; meel, water, desem en zeezout du Guérande. Het wordt gebakken in een hout gestookte oven. De combinatie van biologische grondstoffen, rijping en de gebruikte brandstof (houtsoorten) hebben geleid tot 4 kenmerkende karakteristieke brood varianten. Nederlands, Frans, Duits en Italiaans brood. Ook staan extra gevulde Krentenweggen en Dadel, vijgen, walnotenbroden op het lijstje. Het Sallands Houtovenbrood is een product van Ton IJsseldijk, bakker van huis uit. Hij richt op het basisgebeuren van het bakken van brood.

In Ekoland magazine heeft een inspirerend artikel gestaan over de samenwerking tussen Tuinderij de Haverkamp en Sallands Houtovenbrood. "Boer en bakker smeden nieuw verbond"