Van Ditshuizen - Groesbeek

Van-Ditshuizen-Groesbeek
 

 Weergave:


Bezig met laden...
Cabertin 2020, rode wijn, 0,7ltr, Van Ditshuizen
Korting -20%
Cabertin 2020, rode wijn, 0,7ltr, Van Ditshuizen
(0)
€ 14,25 € 11,40
Bekijk
Zonneklaar cuvé, witte wijn, 0,7ltr, Van Ditshuizen
Zonneklaar cuvé, witte wijn, 0,7ltr, Van Ditshuizen
(0)
€ 14,25

Al sinds 1938 verbouwt familie van Ditshuizen biologische groenten en fruit aan het einde van de Knapheideweg in Groesbeek onder de naam Zonneklaar. Sinds 2005 verbouwen wij hier ook biologische druiven en in 2007 mochten wij hier voor het eerst onze wijn van proberen. Wij willen je graag uitnodigen om kennis te maken met ons bedrijf, de druiven en de overheerlijke wijnen. Uiteraard ben u ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze wijngaard en natuurlijk niet zonder een glaasje Nederlandse wijn te hebben geprobeerd.

Met vriendelijke groeten,

Familie van Ditshuizen

Carel, Maria, Guido en Amanda van Ditshuizen

Maak kennis met onze Nederlandse Wijnen

Graag laten we je kennis maken met onze heerlijke Nederlandse wijnen. Het zijn niet alleen streekproducten, maar ook nog eens biologische wijnen. Dubbel duurzaam dus.

Onze Cuvees zijn vernoemd onze Biologische Tuinderij, Zonneklaar. Tuinderij Zonneklaar verbouwd al meer dan 50 jaar biologische groenten en fruit op dezelfde locatie als Wijngaard van Ditshuizen. Een betere grond en basis voor een goede Nederlandse wijn bestaat er niet.

Zonneklaar Wit

Onze Zonneklaar Wit wordt gemaakt van de Johanitter en de Souvignier Gris druif. Het is een frisse wijn met aroma’s van citrus, frisse zoete appels en perzik. Ideaal als aperitief, maar gaat ook goed samen met heerlijke zomerse salades, verschillende vis/kip gerechten of een lekker kaasplankje. Het is een halfdroge wijn, alleen 2017 zal een jaar zijn wat iets droger zal zijn dan gebruikelijk.

Zonneklaar Rood - Cabertin

Cabertin heeft veel weg van de Pinotin, het is dan ook een kruising van de Cabernet Sauvignon. De smaak heeft ook veel weg van een Cabernet Sauvignon. Hij is ook op eiken gerijpt. Waar de Pinotin meer licht rode aroma’s heeft, heeft de Cabertin meer donker rood – zoals Cassis. Het is dan ook een relatief krachtige droge rode wijn die goed samen gaat met stevige vleesgerechten.