Over De Gouden Pompoen


Wij verzamelen je boodschappen bij alle biologische bedrijven uit de omgeving van Deventer en vullen dit aan met de producten van Odin en Ekoplaza. Zo doe je al je boodschappen in 1 keer, en eet je toch zo biologisch en lokaal mogelijk.

Makkelijker boodschappen doen
Natuurlijk willen we je ook het gemak van onze bezorgservice uitleggen. Bijna iedereen heeft wel zijn standaard wekelijkse boodschappen. Dus maak een account en zet je standaard boodschappen in je favorietenlijst. Deze kun je, net als eerdere bestellingen, in 1 keer inladen in de boodschappenmand.


Hergebruik verpakkingen
We gebruiken zo min mogelijk verpakkingen. De papieren zakken van de groente en fruit en de eierdozen kunnen bij ons gewoon retour. Mits ze vies of kapot zijn uiteraard. Graag netjes gevouwen retourneren. In ons assortiment vind je ook veel statiegeld flessen en potten, omdat deze duurzamer zijn dan weggooi-verpakkingen. Deze ook graag schoon gespoeld retourneren.


Inspiratie
Graag inspireren we je ook om gezonder, met het seizoen mee en lokaal te eten. Daarom hebben we in de
nieuwsbrief, die we wekelijks mailen, een lokaal product van de week met veel recepten. In de nieuwsbrief vind je ook alle aanbiedingen én de Duurzame agenda van Deventer en omstreken, ter inspiratie. 

Betaling
Na de bezorging krijg je een factuur gemaild. Hierin is statiegeld verrekend. Ook gewichtsverschillen worden erin verwerkt. Bijvoorbeeld van groente of vlees dat een iets ander gewicht heeft dan besteld. Om deze reden werken we bij voorkeur met automatische incasso. Het formulier hiervoor vind je in de
hier. Al je bezwaar hebt tegen incasso dan kun je bij afrekenen gebruikmaken van de optie iDeal, achteraf betalen.

Mocht je na het bekijken van onze webwinkel nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hartelijke groet,

Erik Schippers, 
0619449707