Bosakker Brood, Epse, niet bio

Weergave:
Abdijbrood, tarwevloerbrood met rogge, 350gr, Bosakker Brood, niet bio
Abdijbrood, tarwevloerbrood met rogge, 350gr, Bosakker Brood, niet bio
(0)
€ 3,15
Prijs per stuk
Abdijbrood, tarwevloerbrood met rogge, 650gr, Bosakker Brood, niet bio
Abdijbrood, tarwevloerbrood met rogge, 650gr, Bosakker Brood, niet bio
(0)
€ 4,50
Prijs per stuk
Briochebrood, 250gr, Bosakker Brood, niet bio
Briochebrood, 250gr, Bosakker Brood, niet bio
(0)
€ 3,20
Briochebrood, 500gr, Bosakker Brood, niet bio
Briochebrood, 500gr, Bosakker Brood, niet bio
(0)
€ 4,25
Focaccia, blanco, 300gr, Bosakker Brood, niet bio
Focaccia, blanco, 300gr, Bosakker Brood, niet bio
(0)
€ 3,60
Prijs per stuk
Haver-rozijnenbrood, 500gr, Bosakker Brood, niet bio
Haver-rozijnenbrood, 500gr, Bosakker Brood, niet bio
(0)
€ 4,25
Kaneelbroodje, Bosakker Brood, niet bio
Kaneelbroodje, Bosakker Brood, niet bio
(0)
€ 1,60
Prijs per stuk
Knapperig bolletje, 100gr, Bosakker Brood, niet bio
Knapperig bolletje, 100gr, Bosakker Brood, niet bio
(0)
€ 1,00
Knapperig bolletje, met maanzaad, 100gr, Bosakker Brood, niet bio
Knapperig bolletje, met maanzaad, 100gr, Bosakker Brood, niet bio
(0)
€ 1,05
Krenten-rozijnenbol, per stuk, Bosakker Brood, niet bio
Krenten-rozijnenbol, per stuk, Bosakker Brood, niet bio
(0)
€ 1,05
Meergranen busbrood, tarwe-rogge-havermout-zaden, 500gr, Bosakker Brood, niet bio
Meergranen busbrood, tarwe-rogge-havermout-zaden, 500gr, Bosakker Brood, niet bio
(0)
€ 4,35
Meergranen vloerbrood, tarwe-rogge-havermout-zaden, 650gr, Bosakker Brood, niet bio
Meergranen vloerbrood, tarwe-rogge-havermout-zaden, 650gr, Bosakker Brood, niet bio
(0)
€ 4,95


BosakkerBrood; weekendbrood van Nieuwe Band-meel zonder toevoegingen

Brood dat je doet denken aan je vakantie in Frankrijk of Italië. Brood waar je moeilijk van kan afblijven. De ingrediënten van De Nieuwe Band en Odin worden ingekocht bij De Gouden Pompoen. Bosakkerbrood is alleen niet SKAL-gecertificeerd. Daarom mogen we ze niet biologisch noemen.

Al het brooddeeg wordt opgestart met een desem of een voordeeg/poolish, 24 uur voor het bakken van het brood. Hierdoor krijgt het brood een rijkere smaak door de langere rijping. Bijkomend voordeel is dat dit type brood door veel mensen als beter verteerbaar wordt ervaren.

Brood bakken is een passie voor de bakker Ingrid van BosakkerBrood. Samen in het weekend genieten van lekker, ambachtelijk brood. Brood dat bij elke gelegenheid en maaltijd past. Broodjes die passen bij een kaasplankje bij de borrel of als tussendoortje bij de koffie of thee.

“Het is geweldig om vanuit eenvoudige ingrediënten als meel, water, desem/gist en zout, zoiets moois en lekkers te maken als brood”, aldus de bakker. “Het is elke keer weer spannend hoe het brood uit de oven komt”. Bakker Ingrid is bakt sinds 2016. Eerst voor de eigen B&B gasten. Sinds 1 april 2020 heeft Ingrid een microbakkerij in het pand van Tuinmani in Deventer.

Lees hier meer over BosakkerBrood:

BosakkerBrood website