Focaccia klein, prei/feta, per stuk, Sallands Houtovenbrood, niet bio

Focaccia klein, prei/feta, per stuk, Sallands Houtovenbrood, niet bio
Focaccia klein, prei/feta, per stuk, Sallands Houtovenbrood, niet bio
0 Review | Review toevoegen
Uit Okkenbroek
€ 2,55
Variatie: Focaccia klein, prei/feta, per stuk, Sallands Houtovenbrood, niet bio
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Italiaans brood
Een typisch Italiaans brood gemaakt van harde Italiaanse Altamura tarwe. Het deeg is gebasineerd met olijfolie. De combinatie van de deegvorm, plat, het milde smaakgevoel en de relatief stevige korstvorming geven een uitgelezen typisch Mediterranée product. De olijfolie geeft een ongelooflijke voldane nasmaak.


De ingrediënten worden ingekocht bij biologisch gecertificeerde bedrijven. Sallands Ambachtsbrood is alleen zelf niet gecertificeerd biologisch. Daarom mogen we het brood niet biologisch noemen.

Sallands houtovenbrood
Het Sallands Houtovenbrood is een authentiek ambachtelijk brood. Het brood wordt uit de grondstoffen meel, water, desem en zeezout du Guérande. Het wordt gebakken in een hout gestookte oven. De combinatie van grondstoffen, rijping en de gebruikte brandstof (houtsoorten) hebben geleid tot 4 kenmerkende karakteristieke brood varianten. Nederlands, Frans, Duits en Italiaans brood. Ook staan extra gevulde Krentenweggen en Dadel, vijgen, walnotenbroden op het lijstje.

Het Sallands Houtovenbrood is een product van Ton IJsseldijk, bakker van huis uit. Hij richt op het basisgebeuren van het bakken van brood. Het brood te koop is bij diverse natuurvoedingswinkelswinkels en op streekmarkten.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.