Gekruide kiprollade, 450gr, Kemper Landhoen

0 Beoordelingen
Gekruide kiprollade, 450gr, Kemper Landhoen
20,20
Variatie: Gekruide kiprollade, 450gr, Kemper Landhoen
Gekruide kiprollade, 450gr, Kemper Landhoen
Kip-bout, 240gr, Kemper
Kip-levertjes, 250gr, Kemper
Kip-hele, 1400gr, Landhoen
Runderrollade, mager, ongeveer 500gr, Lebon
Varkensfilet rollade, 500gr, Lebon
Verse kip-worstjes, chipolata-naturel, 180gr, St. Hendrick

Productomschrijving

Verwarm boter of margarine in een pan en braad de rollade rondom bruin. Haal de rollade uit de pan, voeg 2 dl. vocht toe en roer het aanbaksel los. Laat aan de kook komen, leg de rollade terug in de pan. Laat op matig vuur in ca. 45 minuten gaar worden.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten

 • Pinda- en notenvrijPinda- en notenvrij
 • GlutenvrijGlutenvrij
 • Melk- en lactosevrijMelk- en lactosevrij
 • SojavrijSojavrij
 • EivrijEivrij
 • LupinevrijLupinevrij
 • WeekdiervrijWeekdiervrij
 • SelderijvrijSelderijvrij
 • VisvrijVisvrij
 • SulfietvrijSulfietvrij
 • SchaaldiervrijSchaaldiervrij
 • SesamvrijSesamvrij

Ingrediënten

KIPPENvlees* (98,3%), kruiden* en specerijen* (Zout, paprikapoeder*, ui*, MOSTERD*, KORIANDER*, peper*, gember*, prei*, cayennepeper*, antioxidant: ascorbinezuur, peterselie, zout, peper*, * = Biologische

Voedingswaarden

Energie 237 kcal (983 kJ)
Vet 18.8 gram
Koolhydraten 0.2 gram
Suikers 0.1 gram
Eiwit 18.8 gram
Zout 0.93 gram

Keurmerk

EU-BIO EU-BIO
 

Kip van Kemper

De kipproducten van Kemper komen van kippen die in Nederland zijn opgegroeid. De kippen hebben alle tijd en ruimte om op te groeien, scharrelen buiten en eten elke dag biologisch graan. Dat is niet het enige waar Kemper aandacht aan besteed. Voor het bereidingsproces wordt tevens de tijd genomen. Zo roken ze de kipfilet nog op ambachtelijke wijze. U kunt genieten van een mooi stukje kip wat met aandacht is geproduceerd.

Rust en ruimte

Biologische kippen hebben meer tijd en ruimte om op te groeien, scharrelen buiten en eten elke dag biologisch graan. En dat is te proeven! Eigenaar Herman Kemper vertelt graag alles over zijn biologische kippen, waar hij intussen al meer dan 25 jaar mee bezig is.

Herman Kemper: “Ik wil weten wat er aan de voorkant van de keten gebeurt, net als de consument. Dankzij ons tracking- en tracingsysteem kunt u met de tool op onze site de herkomst van een Kemper kipproduct traceren. De kipproducten die onder het merk Kemper komen van kippen die in Nederland opgroeien.”

“Ik sta achter biologisch omdat ik wil weten wat er aan de voorkant van de keten gebeurt!”

Daarnaast is diervriendelijkheid bij Kemper geen woord maar een daad. Alle dieren worden gehouden volgens biologische richtlijnen. Onder toeziend oog van de dierenbescherming mag onze leverancier alle biologische producten van drie sterren voorzien. Dieren op een biologische veehouderij leven langer met veel vrijheid en heel veel ruimte. Dat vinden wij wel zo fijn!

Het biologische Kemper Landhoen is door de Dierenbescherming onderscheiden met de maximale score van 3 Beter Leven sterren.

Het Kemper Landhoen krijgt royaal de tijd om in alle rust op te groeien volgens de EU-normen. Dit komt de stevige beet en smaak van het vlees ten goede.

Het plantaardige voer is voor 95% samengesteld uit biologische grondstoffen en draagt bij aan de uitzonderlijke smaak. De Landhoenders zijn gehuisvest volgens de hoge Kemper standaard normen in royale, luchtige hokken waar het daglicht ruim binnenvalt. Binnen hebben de hoenders veel meer ruimte dan in reguliere houderijsystemen en voldoende gelegenheid om rond te scharrelen in het strooisel en bovendien kunnen ze in de vrije uitloop de buitenlucht in.

De dieren beschikken onbeperkt over voer en water uit de open drinkwatervoorziening en hebben zo alle gelegenheid om in hun eigen ritme en natuurlijke tempo
een optimale groeiperiode te doorlopen.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

EAN: 2374020000000

Beoordelingen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Gekruide kiprollade, 450gr, Kemper Landhoen
Laat een review achter
Versturen