Stomach ease tea, 17x1kop, Yogi Tea

0 Beoordelingen
Stomach ease tea, 17x1kop, Yogi Tea
3,99

Productomschrijving

YOGI TEA© Stomache Ease is geïnspireerd op de keuken van Indiase vrouwen. Zij mengen specerijen tot de beste massalas die heerlijk smaken en ruiken. Hieruit is een lekkere ayurvedische melange van kruiden en specerijen ontstaan met kardamom, venkel, gember en koriander, die verder verfijnd is met zoethout, pepermunt en een snufje zwarte peper. De essentie van deze thee is: ´Behagen´.

Bekijk de hele collectie Yogi thee in onze webwinkel. Kardamom*, venkel*, koriander*, gerstemout*, zoethout*, pepermunt*, gember*, kaneel*, zwarte peper*, kruidnagel*. *gecontroleerd biologische teelt.

Bereidingsinstructies Schenk 250 ml kokend water op het theezakje en laat 5-6 minuten trekken, of langer voor een sterkere smaak.

Over YOGI TEA©  YOGI TEA© maakt al 40jaar overheerlijke kruiden- en specerijentheeën, die gebaseerd zijn op unieke ayurvedische theerecepturen en hun wortels hebben in de 3.000 jaar oude Indiase filosofie. Yogi Bhajan, meester van de kundalini-yoga, kwam aan het einde van de jaren 60 van India naar het westen. Tijdens de yogalessen deelde hij zijn spirituele kennis met zijn leerlingen en serveerde hij hen een aromatische specerijenthee, die de leerlingen liefdevol "¾thee van de yogi" noemden. Het genot van de thee met zijn aangename geur en smaak leidde de leerlingen naar innerlijke rust en sereniteit en opende voor hen de wereld van de filosofie van ayurveda. Ayurveda betekent ´de kennis (veda) van het leven (ayur)´ en de kennis van de kunst om in het leven spirituele balans en welzijn te vinden. Yogi Bhajan inspireerde hen om hun spirituele balans te zoeken in de dagelijkse beoefening van de Indiase filosofie. Deze omvat ook ´Âśachtzaamheid´ voor de medemensen, voor de natuur en voor zichzelf. Yogi Bhajan verzocht zijn studenten om stil te blijven staan, zich te bezinnen en inspiratie voor hun ziel te vinden. Deze unieke, op een origineel recept van Yogi Bhajan gebaseerde ayurvedische theemelange van kaneel, kardemom, gember, kruidnagel en zwarte peper, vandaag bekend als YOGI TEA© Classic. Vandaag waarderen mensen van over de gehele wereld de bijzondere smaken van meer dan 80 geselecteerde kruiden en specerijen uit gecontroleerde biologische teelt, die de 50 verschillende soorten YOGI TEA© een uniek aroma verschaffen. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

EAN: 4012824401051

Beoordelingen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Stomach ease tea, 17x1kop, Yogi Tea
Laat een review achter
Versturen