Natural Balance, 17zakjes, Yogi thee

0 Beoordelingen
Natural Balance, 17zakjes, Yogi thee
3,99

Productomschrijving

Harmoniserend, kruidig, harmonisch.

Natural Balance is een heel bijzondere thee – dankzij zijn licht kruidige, aromatische en tegelijkertijd milde smaak geeft de thee een fascinatie die blijft! 
Lekker fris citroengras en zoethout zijn gecombineerd met shiitake's, die hun reputatie als superfood dankzij hun vele positieve effecten alle eer aandoen. Een thee die niet alleen goed smaakt, maar je ook goed doet - wat wil een mens nog meer!

De thee voor iedereen die aandacht heeft voor zijn innerlijk.


Meditatie voor sensibiliteit

Ga rechtop zitten, houd je handen tussen je borstbeen en je navel en bal je vuisten. Strek je wijsvingers en leg ze op het tweede kootje kruiselings overs elkaar. Adem 15 seconden diep en langzaam in door je neus. Adem met getuite lippen krachtig en volledig uit en richt je adem daarbij op je vingertoppen. Voel hoe je vingertoppen koud worden. Doe deze oefening 3-5 minuten.Citroengras*, zoethout*, shiitake's*, fenegriek*, gewone vlier bloemen*, lindebloesem*, basilicum*, moringa*, gedroogde kombucha drank*. * gecontroleerd biologische teelt.

Citroengras

CITROENGRAS

Citroengras bevat etherische oliën en heeft een krachtige, citroenig frisse smaak. Tot op de dag van vandaag is het niet duidelijk waar de vooral in de Aziatische keuken gebruikte plant uit de familie van de grassen oorspronkelijk vandaan komt.


Zoethout

ZOETHOUT

Zoethout, een karakteristiek bestanddeel van drop, was al in de oudheid bekend. Zoethout heeft een zoetkracht die ongeveer 50 keer zo sterk is als die van suiker en smaakt mild zoet en enigszins bitter.


Shiitake's

SHIITAKE'S

De shiitake is allang niet meer een paddenstoel die alleen in gerechten verwerkt wordt. Hij krijgt tegenwoordig in een andere vorm, bijv. als gemalen poeder, een nieuwe betekenis en wordt als ingrediënt in theemelanges geheel nieuw geïnterpreteerd.

De shiitake heeft zijn oorsprong in Azië, waar hij ook vaak ‘xiānggū’ wordt genoemd, wat ‘goed ruikende paddenstoel’ betekent. De shiitake is zeer sappig en heeft een aromatische, enigszins nootachtige smaak.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

EAN: 4012824404816

Beoordelingen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Natural Balance, 17zakjes, Yogi thee
Laat een review achter
Versturen