Detox, lemon, 17zakjes, Yogi thee

0 Beoordelingen
Detox, lemon, 17zakjes, Yogi thee
3,99

Productomschrijving

Fris, reinigend, heerlijk licht.

Citroengras*, paardenbloem*, kaneel*, gember*, zoethout*, citroenschil*, citroenmelisse*, pepermunt*, citroenolie*. * gecontroleerd biologische teelt.

Detox with Lemon is de perfecte begeleider wanneer je dingen die je belasten wilt loslaten. Paardenbloem wordt in de ayurveda gewaardeerd om zijn spijsverteringbevorderende werking. Samen met zoethout, gember en fris citroen laat deze lekkere theemelange je de lichtheid in jezelf herontdekken.

Ademoefening voor ontspanning

Ga in een comfortabele positie zitten met rechte rug. Sluit uw rechterneusgat af en adem alleen door uw linkerneusgat. Doe dit gedurende 3 minuten.
 

Ingrediënten


Paardenbloem

PAARDENBLOEM

De paardenbloem is een van de bekendste en meest voorkomende wilde planten. Hij komt vrijwel overal voor waar hij zijn gele composietbloemen naar de hemel kan laten reiken. Zijn bladeren hebben een uitgesproken aromatische smaak: een beetje wrang en bitter. Ze zijn uitstekend geschikt voor salades, smoothies en natuurlijk voor lekkere thee.


Citroenschil

CITROENSCHIL

De schil van de uit India afkomstige vrucht van de citroenboom heeft een soortgelijk aroma als zijn verfrissend zurige vruchtvlees. Hij is licht bitter en verfrissend fruitig, en verrijkt daarom vooral mediterrane gerechten, zoete gerechten en kruidentheemengsels.


Zoethout

ZOETHOUT

Zoethout, een karakteristiek bestanddeel van drop, was al in de oudheid bekend. Zoethout heeft een zoetkracht die ongeveer 50 keer zo sterk is als die van suiker en smaakt mild zoet en enigszins bitter.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

EAN: 4012824401846

Beoordelingen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Detox, lemon, 17zakjes, Yogi thee
Laat een review achter
Versturen