Heart warming tea, 17zakjes, Yogi Tea

0 Beoordelingen
Heart warming tea, 17zakjes, Yogi Tea
3,99
Variatie: Heart warming tea, 17zakjes, Yogi Tea
Heart warming tea, 17zakjes, Yogi Tea
Immune support, 17x1kop, Yogi thee
Green matcha lemon tea, 17zakjes, Yogi Tea
Green jasmine, 17zakjes, Yogi Tea
Black chai, 17x1kop, Yogi Tea
Men s tea, 17zakjes, Yogi thee
Ginger orange vanilla, 17x1kop, Yogi thee
Turmeric chai, 17x1kop, Yogi Tea
Breathe deep tea, 17x1kop, Yogi thee
Women s balance tea, 17x1kop, Yogi Tea
Green energy, 17zakjes, Yogi Tea
Detox tea, 17x1kop, Yogi Tea
Women s tea, 17x1kop, Yogi Tea
Green balance, 17x1kop, Yogi Tea
Women's energy, 17x1kop, Yogi Tea
Throat comfort, 17x1kop, Yogi thee
Calming tea, 17x1kop, Yogi thee
Stomach ease tea, 17x1kop, Yogi Tea
Green chai, 17zakjes, Yogi thee
Sweet chai, 17x1kop, Yogi thee
Ginger tea, 17x1kop, Yogi thee
Echinacea thee, 17x1kop, Yogi thee
Ginger-lemon tea, 17x1kop, Yogi thee
Turmeric orange, 17x1kop, Yogi thee
Detox, lemon, 17zakjes, Yogi thee
Natural Balance, 17zakjes, Yogi thee

Productomschrijving

Basilicum, de beroemde, zeer aromatische koningin onder de culinaire kruiden wilde het leven vieren met een theedans en nodigde de mystici uit het oosten uit: kaneel, gember en kardamom. Zij brachten geschenken van warmte en pittigheid mee. Samen met chili en zwarte peper verspreiden ze zich krachtig door het gehele lichaam. Ze verwarmen, transformeren, versterken en geven nieuwe, frisse vitaliteit aan elke cel. Geniet van deze inspirerende, heerlijke thee op elk moment van de dag. De essentie van deze thee is: ´Vieren´.

Basilicum*, zoethout*, gedroogde citroensap*, sinaasappelschil*, kaneel*, gember*, chili*, kardamom*, kruidnagel*, zwarte peper*. *gecontroleerd biologische teelt.

Bereidingsinstructies
Schenk 250 ml kokend water op het theezakje en laat 5-6 minuten trekken, of langer voor een sterkere smaak.

Over YOGI TEA©  
YOGI TEA© maakt al 40jaar overheerlijke kruiden- en specerijentheeën, die gebaseerd zijn op unieke ayurvedische theerecepturen en hun wortels hebben in de 3.000 jaar oude Indiase filosofie. Yogi Bhajan, meester van de kundalini-yoga, kwam aan het einde van de jaren 60 van India naar het westen. Tijdens de yogalessen deelde hij zijn spirituele kennis met zijn leerlingen en serveerde hij hen een aromatische specerijenthee, die de leerlingen liefdevol "¾thee van de yogi" noemden. Het genot van de thee met zijn aangename geur en smaak leidde de leerlingen naar innerlijke rust en sereniteit en opende voor hen de wereld van de filosofie van ayurveda. Ayurveda betekent ´de kennis (veda) van het leven (ayur)´ en de kennis van de kunst om in het leven spirituele balans en welzijn te vinden. Yogi Bhajan inspireerde hen om hun spirituele balans te zoeken in de dagelijkse beoefening van de Indiase filosofie. Deze omvat ook ´achtzaamheid´ voor de medemensen, voor de natuur en voor zichzelf. Yogi Bhajan verzocht zijn studenten om stil te blijven staan, zich te bezinnen en inspiratie voor hun ziel te vinden. Deze unieke, op een origineel recept van Yogi Bhajan gebaseerde ayurvedische theemelange van kaneel, kardemom, gember, kruidnagel en zwarte peper, vandaag bekend als YOGI TEA© Classic. Vandaag waarderen mensen van over de gehele wereld de bijzondere smaken van meer dan 80 geselecteerde kruiden en specerijen uit gecontroleerde biologische teelt, die de 50 verschillende soorten YOGI TEA© een uniek aroma verschaffen.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

EAN: 4012824401693

Beoordelingen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Heart warming tea, 17zakjes, Yogi Tea
Laat een review achter
Versturen