Dit product is langzaam getrokken van kip zodat een smaakvolle bouillon is verkregen. Gemaakt van kippen van de familie Arkema die een biologisch en diervriendelijk leven hebben geleid (genoeg licht, lucht, ruimte, uitloop, biologisch voer en geen preventieve antibiotica). Door de ambachtelijke bereiding ontstaan smaakvariaties en heeft de bouillon fijne vetoogjes, wat extra smaak geeft. Versterkend! Nieuw: de bouillon is nu extra geconcentreerd en te verdunnen met één pot water.
Ingrediënten
Ingrediënten water, kip* (getrokken van 35% kip), kippenvlees* (2.5%), wortel*, Himalayazout, ui*, peterselie*, SELDERIJ*, natuurlijk aroma, foelie*, peper*, laurier*, kruidnagel*. *= biologisch. Waarschuwing kan kleine botjes bevatten!
Bewaren
Tussen 0ºC tot 30ºC. Bouillon gesteriliseerd.
Na openen max. 2 dagen bewaren bij 4ºC tot 7ºC.
Voedingswaarde per portie van 100 ml. kant en klaar
Energie: 29kJ, 7kcal
Vetten: 0.5g (Waarvan verzadigd: 0.2g)
Koolhydraten: 0.07g (Waarvan suikers: 0.04g)
Eiwitten: 0.5g
Zout: 0.63g
Kleinstesoepfabriek Kapteynlaan 1
Leek Holland NL-BIO-01 Skal 001996
EU/ niet EU landbouw
Bereidingsadvies:
Verdunnen met een halve pot water, verwarmen en eventueel soepgroente en vermicelli toevoegen.
Serveertip: als risottobouillon of met sereh (citroengras) voor een soto ajam (Indische kippensoep). Kleinstesoepfabriek Kapteynlaan 1
Leek Holland NL-BIO-01 Skal 001996
EU/ niet EU landbouw
Over Kleinstesoepfabriek
Volle, smakelijke en avontuurlijke soepen, geïnspireerd door verre landen en bereid volgens traditionele ambachtelijke productiemethodes. De Kleinstesoepfabriek biedt een culinaire wereldreis, af te leggen met de tong.Soep is een mondiaal gegeven. Overal en in elke laag van de bevolking eten mensen soep. Soep geeft kracht, soep geeft troost, soep geneest en soep verbroedert. Een prachtig product waar we op een verantwoorde manier mee willen omgaan.Bij Kleinstesoepfabriek staat het slow cooking principe aan de basis van producten. Voor de verschillende soepen en bouillons staan of botten, beenderen en/ of groenten urenlang te pruttelen, tot een krachtige bouillon ontstaan is. Alles wat daar vervolgens aan wordt toegevoegd is enkel biologisch en natuurlijk. Net als vroeger bij grootmoeder thuis!