Droge worst, venkelzaad, 150gr, Brandt en Levie

Droge worst, venkelzaad, 150gr, Brandt en Levie
Droge worst, venkelzaad, 150gr, Brandt en Levie
0 Review | Review toevoegen
Bio | NL

EAN

8718503363554

€ 7,25
Variatie: Droge worst, venkelzaad, 150gr, Brandt en Levie
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Voor het maken van deze droge worst gebruiken drie Nederlandse jongens van Brandt&Levie het varkensvlees van de schouder, nek, stukken van de achterpoot en rugvet. Het rugvet is het mooiste vet om te gebruiken in een droge worst. Het vlees wordt gemalen en gekruid met zout en o.a venkelzaad. Daarna wordt de worst gedraaid in een natuurlijke darm en opgehangen aan een kar. Om ervoor te zorgen dat de goede bacteriën hun werk kunnen doen, wordt de kar naar een warmere ruimte gebracht met een hoge luchtvochtigheid en wind. Zo wordt de fermentatie op gang geholpen. Dit duurt een week, waarna de worsten worden gedroogd in speciale rijpkamers. Afhankelijk van de dikte van de worst duurt dit 3 tot 8 weken bij een temperatuur van 12 tot 14 graden Celsius. En het varkensvlees? Dat is afkomstig van uitsluitend goed gehouden varkens uit Nederland!

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten

  • Pinda- en notenvrijPinda- en notenvrij
  • GlutenvrijGlutenvrij
  • Melk- en lactosevrijMelk- en lactosevrij
  • SojavrijSojavrij
  • EivrijEivrij
  • MosterdvrijMosterdvrij
  • LupinevrijLupinevrij
  • WeekdiervrijWeekdiervrij
  • SelderijvrijSelderijvrij
  • VisvrijVisvrij
  • SulfietvrijSulfietvrij
  • SchaaldiervrijSchaaldiervrij
  • SesamvrijSesamvrij

Ingrediënten

varkensvlees* (95%), collageen, conserveermiddel natriumnitriet, zeezout, venkelzaad* (<1%), dextrose*, zwarte peper*, rode wijn*, knoflook*, starterculturen, nootmuskaat*. * = Biologisch

Voedingswaarden

Energie 342 kcal (1431 kJ)
Vet 22 gram
Vet verzadigd 7 gram
Koolhydraten 0.1 gram
Eiwit 36 gram
Zout 4 gram

Keurmerk

EU EU

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.