Verse varkens-knakworst, 240gr, Brandt & Levie

0 Beoordelingen
Verse varkens-knakworst, 240gr, Brandt & Levie
6,19
Variatie: Verse varkens-knakworst, 240gr, Brandt & Levie
Verse varkens-knakworst, 240gr, Brandt & Levie
Verse worst, venkelzaad, 2stuks, Brandt & Levie
Droge worst, naturel, 150gr, Brandt en Levie
Rookworst, 250gr, Brandt & Levie
Verse braadworst, naturel, 260gr, Brandt & Levie
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Deze knakworsten van Brandt & Levie worden gerookt op appel- en eikenhout voor een lekkere smaak en om een perfecte knak te krijgen. De varkens van Brandt & Levie groeien op een zo vrij mogelijke manier op bij Nederlandse biologische boeren, die voldoen aan de hoogste standaard voor dierenwelzijn.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten

  • Pinda- en notenvrijPinda- en notenvrij
  • GlutenvrijGlutenvrij
  • Melk- en lactosevrijMelk- en lactosevrij
  • SojavrijSojavrij
  • EivrijEivrij
  • LupinevrijLupinevrij
  • WeekdiervrijWeekdiervrij
  • SelderijvrijSelderijvrij
  • VisvrijVisvrij
  • SulfietvrijSulfietvrij
  • SchaaldiervrijSchaaldiervrij
  • SesamvrijSesamvrij

Ingrediënten

VARKENSVLEES* 88%, water, conserveermiddel (natriumnitriet (E250)), zeezout, mosterdzaad* (MOSTERD), witte peper*, zwarte peper*, uienpoeder*, foelie*, KORIANDERzaad*, cayenne*.

Voedingswaarden
Energie 226 kcal (946 kJ)
Vet 17 gram
Vet verzadigd 9 gram
Koolhydraten 0.6 gram
Suikers 0.5 gram
Eiwit 17 gram
Zout 1.7 gram

Keurmerk

EU-BIO EU-BIO

Handgemaakt in Amsterdam, op traditioneel Italiaanse wijze, met eigenzinnige smaakcombinaties

Brandt & Levie is het verhaal van 3 jonge chefs die de keukens van Amsterdamse toprestaurants inruilden voor hun eigen worstmakerij met een missie. Een missie om in Nederland verantwoord vlees de standaard te maken. Dus maken ze de lekkerste worsten van het beste vlees. Met uitsluitend vlees van Nederlandse bodem en een vooruitstrevend oog op varkenshouderij: goed gehouden varken, zoals ze het zelf noemen. Nummer 1 van Nederland, al 10 jaar lang.

Voorloper in verantwoorde varkenshouderij

Op hun culinaire reis in Italië zagen de chefs met afschuw dat veel worsten gemaakt werden van geïmporteerd vlees uit onder andere de Nederlandse bio-industrie. Brandt & Levie doet dat anders en is voorloper op het gebied van varkenshouderij. Ze gebruiken alleen vlees van Nederlandse bodem en altijd van goed gehouden varken: zowel biologisch als van eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren. Met deze boeren wordt voortdurend gekeken naar nieuwe innovaties in de varkenshouderij. De biologische worsten zijn Skal gecertificeerd.

Handgemaakt in Amsterdam

De jongens van Brandt & Levie werkten als chefs in verschillende Amsterdamse toprestaurants. De gezamenlijke liefde voor worst leidde hen echter naar Italië, waar ze van verschillende vooraanstaande leermeesters de traditie van langzame fermentatie en rijping leerden. Een proces waarbij men heel nauwlettend de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtcirculatie laat variëren om zo de mooiste droge worst te maken.

In hun Amsterdamse rijpkamers, die uniek zijn voor Nederland, passen zij deze technieken nu toe. Uit liefde voor worst wordt alles met de hand gemaakt. Met als resultaat de beste worsten van Nederland.

Kwaliteit van de chef voor de thuiskok

Ondanks dat ze hun plek in de keuken opgaven, is Brandt & Levie nog steeds ook in restaurants te vinden. Vanwege hun spannende smaakcombinaties worden de worsten zelfs in enkele sterrenrestaurants geserveerd. En dat is precies wat Brandt & Levie voor ogen heeft: het maken van producten van chefskwaliteit om (ook) thuis van te genieten. Met interessante smaken en altijd van hoge kwaliteit verantwoord vlees.

Met een missie om Nederland beter vlees te laten eten, houden ze streng in de gaten wat er met hun varkens gebeurt. De beste worsten komen van het beste vlees en het beste vlees komt van varkens die met respect behandeld zijn en zo vrij mogelijk opgroeien.

Voorloper in verantwoorde varkenshouderij

Op hun culinaire reis in Italië zagen de chefs met afschuw dat veel worsten gemaakt werden van geïmporteerd vlees uit onder andere de Nederlandse bio-industrie. Brandt & Levie doet dat anders en is voorloper op het gebied van varkenshouderij. Ze gebruiken alleen vlees van Nederlandse bodem en altijd van goed gehouden varken: zowel biologisch als van eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren. Met deze boeren wordt voortdurend gekeken naar nieuwe innovaties in de varkenshouderij. De biologische worsten zijn Skal gecertificeerd.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

EAN: 8718503362526

Beoordelingen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goudenpompoen.nl Whatsapp icon Whatsapp Instagram icon gouden_pompoen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Verse varkens-knakworst, 240gr, Brandt & Levie
Laat een review achter
Versturen