Stokbrood, 300gr, Bosakker Brood, niet bio

Stokbrood, 300gr, Bosakker Brood, niet bio
Stokbrood, 300gr, Bosakker Brood, niet bio
0 Review | Review toevoegen
uit Deventer | niet bio
€ 2,30
Variatie: Stokbrood, 300gr, Bosakker Brood, niet bio
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De avond voor het bakken wordt een voordeeg en een desem gemaakt die de volgende dag met bloem, water, gist en Keltisch zout worden gemengd. Na de rijs wordt het stokbrood gebakken op hoge temperatuur in de vloeroven. Een frans stokbroodje dat dezelfde dag moet worden gegeten.

De ingrediënten worden ingekocht bij De Gouden Pompoen en bij een biologisch gecertificeerde molen. Bosakkerbrood is alleen zelf niet gecertificeerd biologisch. Daarom mogen we het brood niet biologisch noemen.

Over Bosakkerbrood

Brood dat je doet denken aan je vakantie in Frankrijk of Italië. Brood waar je moeilijk van kan afblijven. De ingrediënten van De Nieuwe Band en Odin worden ingekocht bij De Gouden Pompoen.

Al het brooddeeg wordt opgestart met een desem of een voordeeg/poolish, 24 uur voor het bakken van het brood. Hierdoor krijgt het brood een rijkere smaak door de langere rijping. Bijkomend voordeel is dat dit type brood door veel mensen als beter verteerbaar wordt ervaren.

Brood bakken is een passie voor de bakker Ingrid van BosakkerBrood. Samen in het weekend genieten van lekker, ambachtelijk brood. Brood dat bij elke gelegenheid en maaltijd past. Broodjes die passen bij een kaasplankje bij de borrel of als tussendoortje bij de koffie of thee.

“Het is geweldig om vanuit eenvoudige ingrediënten als meel, water, desem/gist en zout, zoiets moois en lekkers te maken als brood”, aldus de bakker. “Het is elke keer weer spannend hoe het brood uit de oven komt”. Bakker Ingrid is bakt sinds 2016. Eerst voor de eigen B&B gasten. Sinds 1 april 2020 heeft Ingrid een microbakkerij in het pand van Tuinmani in Deventer.

Je vindt alle Bosakkerbrood hier in onze webwinkel: https://www.goudenpompoen.nl/bosakkerbrood

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.