Honing speltpunt, 90 gr, Driekant

Het spelt puntje is een lekker knapperig broodje.

Ingrediënten
Volkorenspeltmeel(glütEN)*, speltbloem(glütEN)*, speltvlokken(glütEN)*, gist, honing*, speltschroot(glütEN)*, zonnebloempitten*, SESAMzaad (gepeld)*, ROGGEmout (geroosterd)*, zeezout, speltglüten(glütEN)*, cacaopoeder*, GERSTemout*, SOJAgrits*, ROGGEzuurdesem*, Plantaardige Olie(SESAM*) *= van biologische oorsprong

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Energie (KJ) 1446.78   KJ Energie (Kcal) 345.56   Kcal Eiwit 12.97   g Koolhydraten 61.15   g   - Suikers 3.24   g Vetten 4.24   g   - Verzadigd 0.67   g Voedingsvezels 5.99   g Zout 1.57   g

Over ambachtscentrum Driekant
Driekant is een ambachtsbedrijf met een sociaal hart. Driekant is ontstaan vanuit de maatschappelijke betrokkenheid en slaat een brug tussen de zorg- en hulpverlening en het bedrijfsleven. De Driekant biedt in een kleinschalige, commerciële omgeving, kansen voor de groei van mensen. De directe binding met het product, de zichtbaarheid van het eindresultaat en het contact met de afnemers, doen namelijk een gezond appél op de inzet en ontwikkeling van mensen.

De weg naar het hart verloopt bij via de handen
Bij Driekant werken diverse medewerkers samen. Professionele bakkers, verkoopmedewerkers, stagiaires, leerlingen. Wat ze samenbrengt zijn 2 ingrediënten: liefde voor het bakkersambacht en kunnen genieten van het samenwerken. Geen medewerker heeft dezelfde weg naar Driekant bewandeld, waardoor er een gemeleerd gezelschap is ontstaan. Ze helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze werkervaring op te laten doen via het ambachtsvak. Daardoor zijn ze beter in staat het stuur van hun leven in eigen hand te nemen.

Meer doen met minder mensen... Dat is tegenwoordig een populair motto.
Maar niet bij Driekant! Zij geloven juist in het omgekeerde: zoveel mogelijk handen aan het brood. Dat heeft alles te maken met de bedrijfsfilosofie. Mensen staan er centraal.
Foto('s):
Opties:
Variatie: Honing speltpunt, 90 gr, Driekant
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 1,79
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

EAN

 

Anderen bekeken ook
Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.