Draaistok olijf, 250gr, Driekant

Draaistok olijf, 250gr, Driekant
Draaistok olijf, 250gr, Driekant
0 Review | Review toevoegen
Bio | uit Zutphen
€ 4,35
Variatie: Draaistok olijf, 250gr, Driekant
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Ingrediënten
DurumTARWE*, TARWEbloem*, zuurdesem*, TARWEglüten*, zeezout, Olijven*, SESAMzaad (gepeld)*, Basilicum* *= van biologische oorsprong

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Energie (KJ) 1370.95   KJ Energie (Kcal) 327.45   Kcal Eiwit 11.74   g Koolhydraten 65.31   g   - Suikers 2.56   g Vetten 1.61   g   - Verzadigd 0.36   g Voedingsvezels 4.12   g Zout 1.67   g

Over ambachtscentrum Driekant
Driekant is een ambachtsbedrijf met een sociaal hart. Driekant is ontstaan vanuit de maatschappelijke betrokkenheid en slaat een brug tussen de zorg- en hulpverlening en het bedrijfsleven. De Driekant biedt in een kleinschalige, commerciële omgeving, kansen voor de groei van mensen. De directe binding met het product, de zichtbaarheid van het eindresultaat en het contact met de afnemers, doen namelijk een gezond appél op de inzet en ontwikkeling van mensen.

De weg naar het hart verloopt bij via de handenBij Driekant werken diverse medewerkers samen. Professionele bakkers, verkoopmedewerkers, stagiaires, leerlingen. Wat ze samenbrengt zijn 2 ingrediënten: liefde voor het bakkersambacht en kunnen genieten van het samenwerken. Geen medewerker heeft dezelfde weg naar Driekant bewandeld, waardoor er een gemeleerd gezelschap is ontstaan. Ze helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze werkervaring op te laten doen via het ambachtsvak. Daardoor zijn ze beter in staat het stuur van hun leven in eigen hand te nemen.

Meer doen met minder mensen... Dat is tegenwoordig een populair motto.
Maar niet bij Driekant! Zij geloven juist in het omgekeerde: zoveel mogelijk handen aan het brood. Dat heeft alles te maken met de bedrijfsfilosofie. Mensen staan er centraal.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.