Bak dit brood af op 200 graden voor 3 tot 5 minuten.
Bewaar dit brood tot 5 dagen in de koeling of tot 3 maanden in de vriezer.
Allergene stoffen
Ingrediënten
TARWEbloem**, durumTARWEbloem**, volkorenTARWEmeel**, mais**, TARWEgluten**, HAVERvlokken**, GERSTemoutmeel**, gist**, ROGGEmout (geroosterd)**, zeezout, zonnebloempitten**, Emulgator(E322(SOJA)**), Geheel Geharde Plantaardige Olie(maïs**), kruiden**, vitamine C** **= van biologische oorsprong
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Omschrijving |
Waarde |
|
Energie (KJ) |
1071.29 |
KJ |
Energie (Kcal) |
255.87 |
Kcal |
Eiwit |
8.69 |
g |
Koolhydraten |
50.76 |
g |
- Suikers |
1.2 |
g |
Vetten |
1.41 |
g |
- Verzadigd |
0.22 |
g |
Voedingsvezels |
3.09 |
g |
Zout |
0.75 |
g |