Bitterballen, 24st, De Ballen van Brans


The Making of...

01 van koffiedik naar zwam
De koffiedik die Brans Oesterzwamkwekerij bij enkele Deventer organisaties ophaalt, is de voedingsbodem voor de duurzame teelt van oesterzwammen.  Wekelijks wordt zo 200 kg koffiedik uit de verbrandingsoven gered.  De reststroom van de kwekerij wordt ingezet als bodemverbeteraar.
www.oesterzwamkwekerij.nl

02 social impact
In en om de kwekerij krijgen mensen die het lastig vinden mee te komen in onze snelle maatschappij een kans zich te ontplooien en succeservaringen op te doen. Het sociale aspect van de onderneming is net zo belangrijk als het duurzame. Brans geeft zo op geheel eigen wijze invulling aan circulaire economie.

03 alles draait om de smaak
Van de duurzaam geproduceerde zwammen worden heerlijke bitterballen en kroketten maakt. Door toevoeging van Darkness speciaalbier van DAVO en vele kruiden wordt een volle eigenwijze smaak verkregen. Brans heeft daarmee een snacklijn op de markt gezet die klaar is voor de toekomst.  

"€¹Hip, stoer en vooral lekker!
En nog vegan ook. Belevinglekker - duurzaam - gezondDe ballen van Brans is een familiebedrijf. Michel Brans en Merlijn teepe willen iedereen laten genieten van lekkere, gezonde, en duurzame snacks.
 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 14,75
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

EAN

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook