vlekkenspray, 100ml, Sonett

Met bio-panamaschors, ook geschikt voor kwetsbare weefsels van wol en zijde. Werkt uistekend tegen vlekken van fruit, cacao, ballpoint, vet etc.

Samenstelling: suikertenside, plantaardige alcohol, plantaardige glycerine*, panamaschorsextract*, citraat, natuurlijke etherische oliën uit lavendel* en salie*, balsamische toevoegingen*, gewerveld water
(*uit gecontroleerde biologische landbouw / wildverzameling)

Over Sonett
Sonett is al sinds 1977 producent van ecologische was- en reinigingsmiddelen en werkt volgens een antroposofische visie. Dat uit zich bijvoorbeeld in de keuze van de grondstoffen (waar mogelijk biologisch), de manier van energie-opwekking en het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Sonett is een zelfstandig bedrijf en heeft als uitgangspunt om middelen voor wassen en reinigen te maken, die het water respecteren als drager van het leven.

Dit is waarom de Gouden Pompoen net als De Nieuwe Band kiest voor Sonett en niet voor Ecover [Oorspronkelijke tekst: www.nieuweband.nl]

Al ruim 30 jaar kiezen we als coøperatieve groothandel voor producten die goed zijn voor mens en natuur. Daarom werken we met producten uit de biologische landbouw en hanteren bij de keuzes die we maken zelf ontwikkelde sociaal-ecologische criteria. Hierbij staan we regelmatig voor uitdagende keuzes.
Zo hebben we onlangs besloten te stoppen met het verkopen van de producten van het merk Ecover. We kiezen eenduidig voor merken die beter bij onze uitgangspunten passen zoals Sonett en Bioclean. Met deze mooie merken bieden we iedereen een volledig assortiment schoonmaakartikelen die volop rekening houden met de natuur en het milieu.
Gezien de complexiteit van de materie vroeg deze keuze om zorgvuldig onderzoek. We zijn hier een paar maanden mee bezig geweest en we leggen je onze keuze graag uit.
Lees het volledige artikel...DosageFor use in mopping water: Fill in water, then add 5"€œ10 ml of All-Purpose Cleanser per 10 litres of water, depending on the degree of soiling.Undiluted
Apply a few drops to a sponge or moistened cloth.For the cleaning of windowsFill in water, then add 5 ml per 5 litres of water. Use sponge and squeegee.

Product declarationSugar surfactant 5"€œ15%Coconut oil alcohol sulphate 1"€œ5%
Vegetable alcohol (ethanol) 1-5%Salt
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 2,99
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

EAN

4,00755E+12  

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook