Hondenvoer, paté, kip, 400g, Yarrah

0 Beoordelingen
Hondenvoer, paté, kip, 400g, Yarrah Hondenvoer, paté, kip, 400g, Yarrah
3,09
Variatie: Hondenvoer, paté, kip, 400g, Yarrah
Hondenvoer, paté, kip, 400g, Yarrah
multipack dog pate rund,kip,k, (6x150g), Yarrah
dogfood pate kip met zeewier, 150g, Yarrah
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1
€ 3,09
12
€ 2,78
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Deze paté van Yarrah bevat kip, zeewier en spirulina. Spirulina zorgt voor een betere weerstand, stoelgang en vitaliteit van je hond. De toegevoegde zeewier is rijk aan vitamines. Deze paté met kip is niet alleen heel lekker, maar ook heel gezond! Het diervoer van Yarrah wordt gemaakt van biologisch gecertificeerde ingrediënten en bevat geen onnatuurlijke kleur-, geur- of smaakstoffen. Beter voor jouw dier, beter voor álle dieren!

Ingrediënten
52% vlees* en dierlijke bijproducten (19% kip*)*, groenten (erwten)*, plantaardige bijproducten*, mineralen en algen* (0,6% van gedroogd zeewier*, 0,1% van gedroogd spirulina*).Ten minste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum.

Duurzaam voer voor honden en katten
Steeds meer mensen zoeken naar duurzame alternatieven. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun huisdier. Het assortiment van Yarrah sluit hier perfect op aan. De producten van Yarrah zijn uitsluitend gemaakt van zuivere ingrediënten om de gezondheid van onze huisdieren te verbeteren. De hoge kwaliteit van de recepturen, de ingrediënten en duurzame producten garanderen de juiste voeding. De diervoeding van Yarrah is gemaakt van de allerbeste kwaliteit, zonder de natuur onnodig te belasten. Yarrah is betrokken bij de wereld waarin we leven en het welzijn van mens, dier en natuur.

Een positief verschil

Goede voeding heeft, net als op mensen, een positief effect op de gezondheid van een hond of kat. Dit is te merken aan een mooiere vacht, betere stoelgang en betere energiebalans. Daarnaast zien veel mensen bij het gebruik van Yarrah een vermindering in allergieklachten en jeuk bij hun huisdier. De diervoeding van Yarrah is niet alleen gezond, maar ook nog eens lekker en goed voor onze planeet. Deze combinatie zorgt ervoor dat huisdiereigenaren vol overtuiging voor Yarrah kiezen. Bovendien stimuleert de aantrekkelijke verpakking de verkoop vanaf het schap.

Betrokkenheid en controle
Om zeker te weten dat het goed is, analyseert Yarrah de grondstoffen voordat deze verwerkt worden. Daarnaast gaan ze persoonlijk langs bij de leveranciers om zelf te zien dat de dieren een beter leven hebben gehad en dat de grondstoffen ook echt biologisch zijn. De ingrediënten halen ze bij boeren die - net als Yarrah - de wereld graag wat beter maken.

'Vertrouwen is goed, maar controle moet’. De kwaliteitsmanager van Yarrah bezoekt daarom alle leveranciers persoonlijk. Zo kan hij met eigen ogen zien dat de grondstoffen ook écht biologisch zijn en de dieren een beter leven hebben. Vlees uit megastallen of plofkippen kom je bij Yarrah niet tegen. Pas als alles is goedgekeurd, wordt het verwerkt in het voer.

Yarrah werkt er continu aan om aan de strengste eisen voor biologische producten, dierwelzijn en voedselveiligheid te voldoen. Zo dragen de producten naast het Europese Bio-keurmerk o.a. het EKO keurmerk, het drie sterren Beter Leven keurmerk, het MSC keurmerk (voor producten met vis) en zijn de producten uit de Vega-lijn zowel vegetarisch als veganistisch gecertificeerd. Bovendien is Yarrah als bedrijf BCorp gecertificeerd en voldoet het aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van sociale en milieutechnische prestaties. De certificaten laten zien dat ze voldoen aan de strengste eisen voor biologische producten, dierwelzijn, sociale en milieuprestaties en voedselveiligheid.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

EAN: 8714270000000

Beoordelingen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goudenpompoen.nl Whatsapp icon Whatsapp Instagram icon gouden_pompoen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Hondenvoer, paté, kip, 400g, Yarrah
Laat een review achter
Versturen