Plakjes Coppa (varkensnek) en Lonza (varkensrib). Het verhaal achter de Fumagalli delicatessen is als een sprookje. Bijna 100 jaar geleden verkocht grootvader Mario zijn traditionele vleeswaar in een klein winkeltje. Tegenwoordig is het een avant-garde voedselbedrijf, waar opa's echtheid nooit uit het oog is verloren. En dat is te proeven in de vleeswaren van hoge kwaliteit.
Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
- Pinda- en notenvrij
- Glutenvrij
- Melk- en lactosevrij
- Sojavrij
- Eivrij
- Mosterdvrij
- Lupinevrij
- Weekdiervrij
- Selderijvrij
- Visvrij
- Sulfietvrij
- Schaaldiervrij
- Sesamvrij
Ingrediënten
Coppa VARKENSnek*, Zout, Dextrose*, Specerijen*, Antioxidant: Ascorbinezuur, Conserveringsmiddel: Potassium nitraat Lonza VARKENSrib*, Zout, Dextrose*, Specerijen*, Antioxidant: Ascorbinezuur, Conserveringsmiddel: Potassium nitraat * = Biologisch
Voedingswaarden
Energie |
338 kcal (1414 kJ) |
Vet |
27 gram |
Vet verzadigd |
10.6 gram |
Koolhydraten |
0 gram |
Suikers |
0 gram |
Eiwit |
23.4 gram |
Zout |
3 gram |
Keurmerk
|
EU-BIO
|
Er was eens... kwaliteit!
De achtergrond van de Fumagalli delicatessen die u hier vindt, is als een sprookje. Bijna een eeuw geleden verkocht grootvader Mario zijn traditionele vleeswaar in een klein winkeltje. Tegenwoordig is het bedrijf een avant-garde voedselbedrijf, waar opa’s waarde van ‘echtheid’ nooit uit het oog is verloren. En dat is te proeven in de vleeswaren van bijzonder hoge kwaliteit.
Italiaanse delicatessen
Al in de 15e eeuw was varkensvlees een belangrijk onderdeel van het dieet van de Italiaanse bevolking. Nog steeds vormen vleeswaren een belangrijk onderdeel van hun maaltijd, waarbij smaak en kwaliteit belangrijke waarden zijn. Dankzij mensen als Mario, zijn deze Italiaanse delicatessen gewoon bij ons verkrijgbaar.
Het vlees komt van biologisch gehouden varkens. Belangrijk, want zo blijven de oorspronkelijke eigenschappen van het vlees behouden. De kwaliteitsnormen die het bedrijf hanteert, zorgen voor veilig en authentiek voedsel, dat in een familiebedrijf bij het Comomeer wordt gemaakt.
Uitgangspunten Fumagalli
Om smaak en kwaliteit te waarborgen, hanteren ze bij Fumagalli strenge regels voor hun biologische delicatessen. Daarbij staan respect voor de natuur en het milieu hoog in het vaandel. Aangezien de kwaliteit van het vlees afhangt van het welzijn van de dieren, houden ze vast aan de volgende uitgangspunten:
-
Strenge keuze van boerderijen;
-
Elk dier leeft in grotere ruimtes;
-
De keten van dier naar delicatesse vindt zoveel mogelijk plaats onder toezicht van Fumagalli;
-
Het vlees wordt bij Fumagalli zo snel mogelijk verwerkt tot vleeswaren;
-
De traditionele biologische delicatessen zijn vrij van allergene stoffen;
-
Alle Fumagalli biologische vleeswaren worden geproduceerd en gecertificeerd overeenkomstig de strengste EU-verordeningen;
-
De Fumagalli delicatessen zitten in een papieren verpakking met minimaal gebruik van kunststof.