allesreiniger, 1l, Sonett

Mild, zeer zuinig reinigingsmiddel voor vloeren, grote ruiten, badkamer, keuken, werkplaats en auto.

Samenstelling

Suikertenside, kokosvetalcoholsulfaat, plantaardige alcohol (ethanol), sinaasappelschilolie (bevat limoneen), natuurlijke etherische citroengrasolie* (bevat citral*), citraat, zout, balsamische toevoegingen*, gewerveld water. (*uit gecontroleerde biologische landbouw / wildverzameling) Over SonettSonett is al sinds 1977 producent van ecologische was- en reinigingsmiddelen en werkt volgens een antroposofische visie. Dat uit zich bijvoorbeeld in de keuze van de grondstoffen, de manier van energie-opwekking en het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Sonett is een zelfstandig bedrijf en heeft als uitgangspunt om middelen voor wassen en reinigen te maken, die het water respecteren als drager van het leven. "Omdat wij ons ervoor verantwoordelijk voelen dat het gebruikte water door reiniging weer natuurlijk gemaakt wordt, voegen wij aan de onze producten stoffen toe die in de Oloid ritmisch bewerkt zijn en werken wij bij de productie met proceswater dat in twaalf eivormige glazen reservoirs gewerveld wordt. Alle grondstoffen zijn volledig biologisch afbreekbaar, ze bevatten geen enzymen, petrochemische tensiden, geurstoffen, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en bleekactivator en er is geen gentechniek en nanotechnologie toegepast. De oliën voor onze zeepsoorten en alle etherische oliën zijn voor 100% uit biologische teelt afkomstig."
Dit is waarom de Gouden Pompoen net als De Nieuwe Band kiest voor Sonett en niet voor Ecover [Oorspronkelijke tekst: www.nieuweband.nl]Al ruim 30 jaar kiezen we als coøperatieve groothandel voor producten die goed zijn voor mens en natuur. Daarom werken we met producten uit de biologische landbouw en hanteren bij de keuzes die we maken zelf ontwikkelde sociaal-ecologische criteria. Hierbij staan we regelmatig voor uitdagende keuzes.
Zo hebben we onlangs besloten te stoppen met het verkopen van de producten van het merk Ecover. We kiezen eenduidig voor merken die beter bij onze uitgangspunten passen zoals Sonett en Bioclean. Met deze mooie merken bieden we iedereen een volledig assortiment schoonmaakartikelen die volop rekening houden met de natuur en het milieu.
Gezien de complexiteit van de materie vroeg deze keuze om zorgvuldig onderzoek. We zijn hier een paar maanden mee bezig geweest en we leggen je onze keuze graag uit.
Lees het volledige artikel...Product declarationDosageFor use in mopping water: Fill in water, then add 5"€œ10 ml of All-Purpose Cleanser per 10 litres of water, depending on the degree of soiling.Undiluted
Apply a few drops to a sponge or moistened cloth.For the cleaning of windows
Fill in water, then add 5 ml per 5 litres of water. Use sponge and squeegee.

Product declaration
Sugar surfactant 5"€œ15%Coconut oil alcohol sulphate 1"€œ5%
Vegetable alcohol (ethanol) 1-5%Salt
Foto('s):
Opties:
Variatie: allesreiniger, 1l, Sonett
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 5,59
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

EAN

4007550000000  

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Anderen bekeken ook
Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.