Afwasmiddel calendula, 1l, Sonett

0 Beoordelingen
Afwasmiddel calendula, 1l, Sonett
5,59
Variatie: Afwasmiddel calendula, 1l, Sonett
Afwasmiddel calendula, 1l, Sonett
afwasmiddel sensitief, 1l, Sonett
Afwasmiddel lemon, 1l, Sonett
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Dit afwasmiddel bevat voedende calendula-essence en zuiver plantaardige tensiden. Zuinig, effectief en bijzonder vriendelijk voor de huid.

Sonett is al sinds 1977 producent van ecologische was- en reinigingsmiddelen en werkt volgens een antroposofische visie. Dat uit zich bijvoorbeeld in de keuze van de grondstoffen (waar mogelijk biologisch), de manier van energie-opwekking en het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Sonett is een zelfstandig bedrijf en heeft als uitgangspunt om middelen voor wassen en reinigen te maken, die het water respecteren als drager van het leven.

Ingrediënten
Aqua, alkylpolyglucoside C8¿16, sodium C12¿14 fatty alcohol sulphate, alcohol, Calendula officinalis*, sodium chloride, sodium citrate, perfume* (fragrance), limonene*, linalool*.

Dit is waarom de Gouden Pompoen net als De Nieuwe Band kiest voor Sonett en niet voor Ecover [Oorspronkelijke tekst: www.nieuweband.nl]Al ruim 30 jaar kiezen we als coøperatieve groothandel voor producten die goed zijn voor mens en natuur. Daarom werken we met producten uit de biologische landbouw en hanteren bij de keuzes die we maken zelf ontwikkelde sociaal-ecologische criteria. Hierbij staan we regelmatig voor uitdagende keuzes.
Zo hebben we onlangs besloten te stoppen met het verkopen van de producten van het merk Ecover. We kiezen eenduidig voor merken die beter bij onze uitgangspunten passen zoals Sonett en Bioclean. Met deze mooie merken bieden we iedereen een volledig assortiment schoonmaakartikelen die volop rekening houden met de natuur en het milieu.
Gezien de complexiteit van de materie vroeg deze keuze om zorgvuldig onderzoek. We zijn hier een paar maanden mee bezig geweest en we leggen je onze keuze graag uit.
Lees het volledige artikel... Foto wasgoed: Ingrid van Willenswaard 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

EAN: 4007547306578

Beoordelingen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goudenpompoen.nl Whatsapp icon Whatsapp Instagram icon gouden_pompoen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Afwasmiddel calendula, 1l, Sonett
Laat een review achter
Versturen