Crackers, knackebrod, extra vezels, 8stuks-170gr, Kari s crackers

0 Beoordelingen
Crackers, knackebrod, extra vezels, 8stuks-170gr, Kari s crackers
3,95 incl. btw
3,36
Variatie: Crackers, knackebrod, extra vezels, 8stuks-170gr, Kari s crackers
Crackers, knackebrod, extra vezels, 8stuks-170gr, Kari s crackers
Crackers, knackebrod, rogge-haver, 8stuks-180gr, Kari s crackers
Crackers, knackebrod, fonio gierst, 8stuks-195gr, Kari s crackers
Crackers, knackebrod, haver-spelt, 8stuks-200gr, Kari s crackers
Crackers, knackebrod, boekweit-haver, 8stuks-200gr, Kari s crackers
Crackers, knackebrod, oude kaas, 8stuks-175gr, Kari s crackers
Groentecracker spinazie, 170gr, Kari's crackers
Groentecracker zeewier, 200gr, Kari's crackers

Productomschrijving

Dit knekkebrod heeft als basis de rogge/haver met als extra toevoeging spelt-, haver, en tarwezemelen. Ook 40% zaden waaronder zonnebloempit, sesam- en lijnzaad. Heeft door de spelt- en tarwezemelen een iets tarweachtige smaak. Deze cracker heeft een laag gehalte aan koolhydraten.

Ingrediënten
Zonnebloempitten, sesamzaad, volkoren roggemeel, havermout, haverzemelen, speltzemelen, tarwezemelen, lijnzaad en zeezout.

Voedingswaarde per 100gram
Energie: 439kcal/1843 kJ
Eiwit: 18,9gram
Vezels: 16,1gram
Koolhydraten: 27,7gramwaarvan suikers: 1,4gram
Vetten:26,2gramwaarvan verzadigd: 3,3gramZout: 1,1gram

Crackers met een vleugje Noorwegen...
Kari kreeg in haar thuisland Noorwegen knekkebrod met de paplepel ingegoten. Ze woont inmiddels 20 jaar in Salland en bakt al jaren haar eigen knekkebrod. Vriendinnen vroegen steeds om meer. Nu bakt Kari twee dagen per week verse crackers: Kari´s Crackers heeft het licht gezien.

Populair in Salland
Kari´s knekkebrod is een groot succes in Salland, met name in Zwolle, Heino en Deventer. Het succes is te danken aan de unieke smaak van de crackers. Alle knekkebrod zitten barstensvol zaden (>40%) en hebben als basis rogge/haver of maïs. Alleen pure ingrediënten worden gebruikt, geen gist, bakpoeder, of wat voor hulpmiddelen dan ook. Het geheime ingrediënt zijn de mensen: alle knekkebrod wordt met hand gemaakt en gebakken 

Ton IJsseldijk (Sallands Houtovenbrood), "Ik bak hout gestookte ovenbrood en mijn zoon Luc verkoopt dit op verschillende markten, waaronder Deventer. Dit knekkebrod is een uniek ambachtelijk product dat heel goed bij mijn hout gestookte ovenbrood past: rustiek, pure ingrediënten en een geweldige smaak. Sommige klanten bestellen 5 pakjes per week!

Een genietmoment
Kari´s Crackers zijn voor allerlei momenten door de dag heen. Het knekkebrod voor bij de lunch of de soep of als 4 uurtje. De crisps als een gezonde snack voor bij de borrel. Bovenal bedoeld om even van te genietenMooie voedingswaren - "Wij vinden het heerlijk om met elkaar mooie voedingswaren te maken. Zoveel mogelijk met de hand en met pure ingredienten. Bovenal zijn we op zoek naar een goede sfeer waarbij mensen tot hun recht komen. We zijn gezegend met een groep mensen die ons een helpende hand toesteken en die tegelijkertijd leren om zichzelf te ontwikkelen. Allemaal mensen die om wat voor reden dan ook (even) de ruimte nodig hebben om hun eigen kwaliteiten te ontwikkelen. Onze onderneming neemt niet mensen aan om crackers te bakken, maar bakt crackers om mensen aan te nemen. Zo ontwikkelen wij een eigen versie van een Sociale Onderneming."Wil je een keer met ons mee bakken? Je bent van harte welkom. Mail of bel ons.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

EAN: 8719992416219

Beoordelingen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Crackers, knackebrod, extra vezels, 8stuks-170gr, Kari s crackers
Laat een review achter
Versturen