Met onze maaltijdzakken zet je in een handomdraai een overheerlijke maaltijd op tafel. Deze Ghanese stoofpot is heerlijk te combineren met rijst of ga voor gebakken aardappeltjes met mosterzaadjes en paprikapoeder voor een unieke twist. Je vind de bereiding voor onze diverse serveertips hieronder.
Voedingswaarden per 100 GR
Energie: 419 KJ/100 Kcal. Vet: 4.38 gr waarvan verzadigde vetzuren 0.62 gr. Koolhydraten: 8.88 gr waarvan suiker 2.12 gr. Eiwitten: 4.67 gr. Zout: 1.02 gr.
Ingrediënten
Rode nierbonen* (46%), tomaat* (23%), aubergine* (9%), sperziebonen* (9%), ui* (6%), zonnebloemolie* (3%), PINDA* (2%), gember* (1%), zeezout (1%), kruiden en specerijen* (1%).
Allergenen
- Aardnoten
- aanwezig
- Ei
- kan sporen bevatten
- Gluten
- kan sporen bevatten
- Lactose
- kan sporen bevatten
- Lupine
- kan sporen bevatten
- Mosterd
- kan sporen bevatten
- Noten
- aanwezig
- Schaaldieren
- niet aanwezig
- Selderij
- kan sporen bevatten
- Sesam
- kan sporen bevatten
- Soja
- kan sporen bevatten
- Vis
- kan sporen bevatten
- Weekdieren
- niet aanwezig
- Zwaveldioxide / sulfieten
- niet aanwezig
Serveertip 1: Ghanese stoofpot met gebakken aardappeltjes.
Ingrediënten (voor 2 personen):
- Ghanese stoofpot maaltijdzak
- Aardappelpartjes (300 gram)
- Olijfolie
- Mosterdzaadjes
- Paprikapoeder
Bereiding:
- Bak de aardappeltjes in de sisselende olijfolie.
- Kruid de aardappeltjes met paprika poeder en de mosterdzaadjes.
- Knip de zak Ghanese stoofpot open en doe de inhoud in de pan. Verwarm de Ghanese stoofpot al roerend tot aan het kookpunt.
- Serveer de aardappeltjes met de Ghanese stoofpot.
EET SMAKELIJK!
Serveertip 2: Ghanese stoofpot met rijst. Ingrediënten (voor 2 personen):
Ingrediënten (voor 2 personen):
- Ghanese stoofpot maaltijdzak
- 200 gram rijst
Bereiding:
- Knip de zak Ghanese stoofpot open en doe de inhoud in de pan. Verwarm de Ghanese stoofpot al roerend tot aan het kookpunt.
- Breng in een ruime pan een flinke laag water met een scheutje zout aan de kook.
- Voeg de rijst toe en kook deze zonder deksel in 8-10 minuten gaar. Test of de rijst gaar genoeg is, door een (koud geblazen) hapje te nemen, de korrels zijn dan niet meer hard, maar nog wel stevig.
- Afgieten en terug in de pan met een deksel erop nog 3 minuten laten staan.
- Serveer de rijst samen met de Ghanese Stoofpot.
EET SMAKELIJK!
Over Van de Oorsprong
Alle maaltijden worden door onze koks ambachtelijk bereid. Door de versheid van vooral lokale grondstoffen, de liefde voor smaak en onze eerlijkheid proef je het verschil. Je proeft en ruikt de versheid van de ingrediënten. Intense geuren waarbij het water je in de mond loopt. Maar je ziet het ook. Soepen in de mooiste kleuren. Gado gado met prachtige structuren. Quiches waar je de lekkerste ingrediënten in kunt herkennen. Dat smaakt toch naar meer?
Eerlijk eten
Eerlijk is echte ingrediënten. Als het kan vers geleverd door leveranciers die we persoonlijk kennen en waar we een sterke band mee hebben opgebouwd. Allemaal biologisch. Biologisch is dé manier om smakelijk eten te produceren met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Zo worden al onze biologische producten scherp gecontroleerd waardoor ze het Europese keurmerk verdienen.
MVO
Voedzame, biologische producten, zonder toevoegingen, lekker én porties op maat, dus geen verspilling. Geproduceerd in een bedrijf dat kansen biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Want bij eerlijke producten horen eerlijke kansen voor iedereen. Verder zijn onze verpakkingen gemaakt van gerecyclede petflessen.
Verkoop & Levering
Eerlijke producten en eerlijke kansen betekent voor ons ook eerlijke handel. Zo bieden we onze partners een transparante, eerlijke prijs voor hun producten of diensten. Voor ons is dat dé essentie van eerlijk ondernemerschap: in een transparant overleg elkaar de handel gunnen, inclusief de verdienste. Dit leidt veelal tot langdurige samenwerking die bijdraagt aan welvaart van alle partijen.
Website Van de Oorsprong