Het biologische fruitbeleg van Fiordifrutta is al jaren de nummer één fruitbeleg in Italië. Van slechts drie ingrediënten maakt het bedrijf fruitbeleg om je vingers bij af te likken. Perfect gerijpt fruit, biologisch appelsap en fruitpectine zorgen samen voor een heerlijk pure fruitsmaak. Het fruit wordt met de hand geplukt en binnen enkele uren na de oogst geselecteerd, gewassen en ingevroren. Verwerking gebeurt op lage temperatuur. Door het niet te koken, blijven voedingsstoffen èn de natuurlijke smaak van het fruit zoveel mogelijk behouden. In elke pot zit ruim 1,5 kg geselecteerd biologisch fruit. En door het gebruik van biologisch appelsap is het suikergehalte en de hoeveelheid calorieën zo'n 30% minder dan de meeste jams.
Deze bijzonder lekkere jam is gemaakt van biologische sinaasappels die worden geteeld in het zuiden van Sicilië, in de buurt van de Etna. Ze ontwikkelen een unieke interne pigmentatie door het microklimaat rond de vulkaan waar ze geoogst worden. Dat proef je!
ingrediënten
appelsap*, bittere sinaasappel* (30%) en geleermiddel: pectine.
* van biologische herkomst
voedingswaarde per 100 gram
energie: |
829 kJ (195 kcal) |
vet: |
0 gram |
waarvan verzadigd: |
0 gram |
koolhydraten: |
48 gram |
suikers: |
45 gram |
voedingsvezels: |
2,2 gram |
eiwit: |
0 gram |
zout: |
0,12 gram |
allergenen
gluten: |
nee |
schaaldieren: |
nee |
ei: |
nee |
vis: |
nee |
pinda: |
nee |
soja: |
nee |
melk: |
nee |
noten: |
nee |
selderij: |
nee |
mosterd: |
nee |
sesam: |
nee |
sulfiet: |
nee |
lupine: |
nee |
weekdieren: |
nee |