Amandeldrink, ongezoet, 1ltr, Isola Bio

0 Beoordelingen
Amandeldrink, ongezoet, 1ltr, Isola Bio
4,35
Variatie: Amandeldrink, ongezoet, 1ltr, Isola Bio
Amandeldrink, ongezoet, 1ltr, Isola Bio
Sojadrink barista, 1ltr, Isola Bio
Bruine rijstdrink, 1ltr, Isola Bio
Amandeldrink, 1ltr, Isola Bio
Rijstdrink kokosnoot, 1ltr, Isola Bio
Rijstdrink amandel, 1ltr, Isola Bio
Rijstdrink, 1ltr, Isola Bio
Rijstdrink hazelnoot, 1ltr, Isola Bio
Sojadrink naturel, 1ltr, Isola Bio
Amandeldrink ongezoet, 1ltr, Riso Scotti
Haverdrink, ongezoet, 1ltr, Isola Bio

Productomschrijving

De amandeldrank van het Italiaanse bedrijf Isola Bio is gemaakt van biologische amandelen. De drank is lactose-, cholesterol- en glütenvrij, bevat geen toegevoegde suiker en is een prima alternatief voor melk. De drank heeft een milde, frisromige smaak. Isola Bio is een Italiaans merk soja-, granen- en rijstdrinks dat heel bijzonder is. De drinks zijn gemaakt van soja, granen en noten uit Italië, het bedrijf maakt alleen maar biologische producten, de kwaliteit en smaak zijn bijzonder goed en de soja en de granen worden verbouwd op eigen boerderijen! Alle verpakkingen van Isola Bio zijn BPA-vrij.

Ingrediënten
Water, AMANDELEN* (5%) en zeezout .

Ten minste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum. Na openen gekoeld bewaren (max 7 graden Celsius) en beperkt houdbaar.

Voedingswaarden per 100ml
Energie: 136 KJ/33 Kcal.
Vet: 3.5 gr waarvan verzadigde vetzuren 0 gr.
Koolhydraten: 0 gr waarvan suiker 0 gr.
Eiwitten: 0.9 gr.
Zout: 0.1 gr .

Isola Bio: soja, granen- en rijstdrinks van Europese bodem!
Isola Bio is een Italiaans merk soja-, granen- en rijstdrinks dat heel bijzonder is. De drinks zijn gemaakt van soja, granen en noten uit Italië, het bedrijf maakt alleen maar biologische producten, de kwaliteit en smaak zijn bijzonder goed en de soja en de granen worden verbouwd op eigen boerderijen!

Bijzondere kwaliteit en goede smaak
Toen wij de drinks gingen proeven viel ons direct op dat er heel veel basis-ingrediënten in zitten en dat zorgt ervoor dat de smaak van de drinks bijzonder goed is! Bijvoorbeeld: waar andere merken 13% rijst verwerken in hun rijstdrink, gebruikt Isola Bio maar liefst 20% om tot een vollere smaak te komen. Ook was Isola Bio in Europa de eerste die rijstdrink kokosnoot introduceerde en de smaak van deze drink is nog steeds onovertroffen.Een paar citaten van de proevers over de sojadrink: "Vol en toch zacht", "Lekker, zoet en soepel". Over de rijstdrink werd gezegd: "Fris van smaak", "Zachte maar uitgesproken rijstsmaak", "Een zoete en stevige smaak, absoluut de lekkerste!", "Heel intens, zoet en lekker", "Vol en zoet, deze koop ik vanaf nu!".
En over de rijstdrink met kokos: "Subtiel van smaak", "De smaak blijft lekker lang hangen", "De geur is fris, erg lekker".

Soja, rijst en granen uit Europa
Een ander kenmerk van Isola Bio die ons ertoe deed besluiten om met dit merk samen te werken, is dat de soja, rijst en de granen verbouwd worden in Europa (Italië). Zeker voor soja is dit uniek! Extra bijzonder is dat zowel de soja als de granen (met uitzondering van de rijst) verbouwd worden op boerderijen van Isola Bio zelf. De achterliggende gedachte van Isola Bio hierbij is dat ze een optimale kwaliteit kunnen waarborgen als ze de hele keten van de productie in eigen beheer hebben.

100% biologisch
Het Italiaanse bedrijf Isola Bio is in 1997 gestart en produceert 100% biologisch. Zeven jaar geleden begonnen ze met het verbouwen op eigen boerderijen en ondertussen worden de gewassen die ze nodig hebben op 400 hectare verbouwd.
Vlakbij de fabriek in Badia Polesine (Bologna) wordt de soja geteeld. Bij Termoli in het zuiden van Italië worden gerst, haver, spelt, boekweit en gierst verbouwd en ook de zonnebloemen voor de zonnebloemolie die ze in hun drinks verwerken . Rijst vraagt om hele andere teeltomstandigheden en wordt in zulke grote hoeveelheden gebruikt dat ze die van drie vaste rijstproducenten uit de Piemonte krijgen (het noordwesten van Italië). De amandelen en hazelnoten komen van vaste partners in de regio Lazio en (voor een kleiner deel) van Sicilië.
De kokos (voor de rijstdrink) komt van een project uit de regio Ceara in het noordoosten van Brazilië. De meeste andere merken halen kokos uit Sri Lanka of India, maar Isola Bio kiest voor de iets duurdere maar in hun ogen veel betere kwaliteit uit Brazilië. En dat proef je!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

EAN: 8023678164517

Beoordelingen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Amandeldrink, ongezoet, 1ltr, Isola Bio
Laat een review achter
Versturen