cava seco, 750ml, Neleman

cava seco, 750ml, Neleman
cava seco, 750ml, Neleman
0 Reviews | Review toevoegen
Bio | Spanje

EAN

8718870000000

€ 8,95
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

"Heerlijke vrolijke wijn! Niet droog en een vriendelijke mousse. geweldige biologische bubbel," Derrick Neleman. Cijfer in De Grote Hamersma 2018: 8 "Streepje minder droog dan de Neleman Brut. Het gele fruit wat geler, de mousse wat gevulder, een zweempje zoet fruit."

Bubbels waar je blij van wordt!
Iets te vieren? Een lekker aperitief? Of gewoon lekker om zo te drinken? Een goed glas Cava kan altijd, van bubbels wordt je blij. Cheers!
Neleman Cava Seco is een blend van chardonnay en macabeo druiven, heeft een alcoholpercentage van 11,5% en is volgens de traditionele manier (dus als een Champagne opgevoed) gemaakt.
Zuivere fijne mousse. In de neus wat zoetig perzik/appelfruit met voldoende mineraliteit, de smaak is fris en rond. Lekker als aperitief, bij tapas of schaal en schelpdieren. Tot ongeveer twee jaar na aankoop te bewaren.

Zuiver en biologisch
Wist je dat Valencia een van de vijf D.O.´s in Spanje is waar je Cava mag maken? Daarnaast is deze Cava biologisch, dit kan alleen in heel schone kelders en met perfecte druiven. Dit zorgt voor een mooie zuivere en frisse cava, echt een feestje!

Specificaties
Alcohol     11,5%
Regio     Valencia
Sluiting     Kurk
Inhoud     75CL
Druif     Chardonnay, Macabeo
Bio-controle     Skal 102719
Vegan friendly     Nee

Over Cava Spaanse bubbels.
De mousserende wijn van Spanje is Cava. Vaak in de wijnregio Penedes gemaakt, maar kan ook uit andere Spaanse gebieden komen (Spanje kent 6 D.O. gebieden waar officieel Cava gemaakt mag worden). Neleman Cava komt, net als de meeste Neleman wijnen, uit Valencia en is gemaakt van biologisch geteelde macabeo en chardonnay druiven. De vierpuntige ster op de kurk geeft aan dat het officieel goedgekeurde Cava is.
Método tradicional

Cava wordt gemaakt volgens de "método tradicional" - de oeroude Franse "méthode traditionnel" die tot 1994 "méthode champenoise" genoemd werd: in de kelder vindt een 2de gisting in de fles plaats die zorgt voor de bubbels. Die gisting duurt minstens 9 maanden, voor onze Cava 12 maanden, voor de "reserva" 18 maanden en voor de "gran reserva" 24 maanden. Geniet van een bruisend leven met Neleman Cava!

 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.