Waterkers, 100gr, Klispoel

Waterkers, 100gr, Klispoel
Waterkers, 100gr, Klispoel
0 Review | Review toevoegen
Bio | uit de Achterhoek

EAN

8713751000022

€ 2,59
Variatie: Waterkers, 100gr, Klispoel
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Waterkers is een bladgroente die zoals de naam al aangeeft in water groeit. Voor de teelt wordt het kwelwater uit de stuwwal gebruikt. De waterkers groeit in waterbassins die in de winter overkapt zijn om de planten te beschermen tegen vorst. Zo wordt de waterkers bijna het hele jaar geleverd.

De Klispoel is de enige waterkerskwekerij in Nederland. Het ligt aan de voet van de stuwwal vlak bij Nijmegen, grenzend aan een natuurgebied en uitkijkend over de Ooijpolder.

De Klispoel bestaat sinds 1970 en is tot op de dag van vandaag de enige waterkerskwekerij in Nederland. Eigenaar en directeur Norbert Vermeulen kwam via de forellenkwekerij van zijn ouders in Beek-Ubbergen bij deze speciale teelt uit. De teelt van forellen vraagt zeer schoon, stromend (bron)water, net als waterkers.

De Klispoel teelt vanaf de oprichting van het bedrijf in 1970 biologisch en is sinds 1975 hiervoor gecertificeerd. Biologisch telen houdt in telen zonder het gebruik van kunstmeststoffen en chemisch en synthetische bestrijdingsmiddelen. De meststoffen zijn van natuurlijke oorsprong. 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.