Varken-droge worst, per stuk, Neimeijers 4-jaargetijden

Ingrediënten Varkensvlees, zout, gemengde specerijen, suiker en dextrose. Over Neimeijer´s 4-jaargetijden varkensvleesNeimeijers 4 Jaargetijdenvlees is 100% biologisch varkensvlees, ambachtelijk versneden en verwerkt. 100% Biologisch betekent vlees van biologisch gehouden varkens en gebruik makend van biologische kruidenmixen in onder meer de worsten en hamburgers.
Er is geen gebruik van onnatuurlijke toevoegingen?Passie en liefdeJeroen en Nieske Neimeijer zijn sinds 2012 eigenaar van Varkensbedrijf Neimeijer. Ze delen hun passie en liefde voor de varkens en hun bedrijf graag met mensen uit het dorp Heino en de regio, maar ook met iedereen daarbuiten. Ze laten graag zien wie ze zijn, wat ze doen en waaróm ze doen wat ze doen.
In 2012 hebben ze het bedrijf overgenomen van de ouders van Jeroen. "“Met de overname hebben we het bedrijf omgeschakeld van een reguliere varkenshouderij naar een biologische houderij. De schaalvergroting in de sector, de toenemende kosten én de maatschappelijke druk hebben ervoor gezorgd dat we deze stap gezet hebben. Bovendien kregen we steeds meer het gevoel meer te willen doen op het gebied van dierenwelzijn.
We zijn erg positief, tevreden en enthousiast over deze stap en omschakeling. Hoewel het werk op bepaalde punten fysiek zwaarder is geworden, staan we dichterbij de dieren en geeft het kleine aantal dieren meer rust. Bovendien is het mogelijk om met een relatief klein aantal dieren een rendabele bedrijfsvoering te hebben." Het betere leven!Ben je nieuwsgierig naar de biologische varkenshouderij? Neem een kijkje bij de biggetjes in de biggenstal. De kraamstal, waar het nieuwe leven begint. De zeugenstal en modderpoel waar de zeugen verblijfen of wil je weten hoe deze biologische vleesvarkens leven? Kijk dan verder op de website of kom gewoon langs!
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 6,50
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

EAN

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.