Provencaalse balletjes, 250gr, Soto

Veganistische balletjes bereid met tomaten, rode paprika, uien, bruine rijst en tofu. Verfijnd met diverse specerijen. Aan de Chiemsee in Bad Endorf maakt het ambachtelijke familiebedrijf Soto, geleid door Maria Schramm en opgericht in 1993, heerlijke vegetarische fingerfood-specialiteiten, burgers en groenteballetjes. Bak de balletjes met weinig of geen vet. Lekker met een komkommersalade.

Ingrediënten
Groenten* (36%) (rode paprika*, tomaten*, uien*), volkoren rijst*, TOFU* (water, SOJAbonen*, stremsel: calciumsulfaat), paneermeel* (TARWEbloem*, water, zout, gist*), TARWEmeel*, zonnebloempitten*, maismeel*, zeezout, tomatenpuree*, olijfolie*, zonnebloemolie*, specerijen*.

Ten minste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum mits gekoeld bewaard (max. 7 º C). Na openen beperkt houdbaar.

Voedingswaarden per 100 gr
Energie: 1075 KJ/258 Kcal. Vet: 15 gr waarvan verzadigde vetzuren 1.5 gr. Koolhydraten: 23 gr waarvan suiker 1.7 gr. Eiwitten: 6.7 gr. Zout: 1.3 gr.
 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 3,49
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

EAN

0  

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook