Lam-bout, 450gram (per 2, vers, Lombok, bio)

Verse lamsbout van geiten- en schapenhouderij Lombok in Averlo.Biologische Schapenhouderij Lombok is in 1982 gestart met het biologisch houden van schapen en geiten. Eerst in Noord-Brabant en sinds 2002 in Schalkhaar. "We zijn begonnen met 1 zwanger schaap en hebben ondertussen zo´n 85 moederdieren, na de lammertijd komen daar nog 150 lammetjes bij!" Het lamsvlees wordt verkocht op de markt, aan huis en aan restaurants in de regio. "“We zijn een biologisch bedrijf omdat we niet anders zouden willen en het de enige juiste manier vinden voor de natuur en de dieren."Schapenhouderij Lombok in het tv-programma Binnenstebuiten
Alain Caron gaat naar een biologische schapenboer in Schalkhaar. Van lammetje naar karbonade, alles behalve het slachten doet Arno Voorbij zelf. En met zo´n mooi product kan Alain natuurlijk wel uit de voeten! Naar uitzending."Biologisch is echt mijn manier van leven"
In deze video van Ik Boer Goed is onder meer te zien hoe Arno het lamsvlees verwerkt. Verder vertelt hij hoe hij aankijkt tegen de gangbare landbouw en waarom hij kiest voor de biologische werkwijze. "Biologisch is echt mijn manier van leven. Want ik zal eerlijk zeggen: rijk word je er niet van."

Meer video´s vindt je op het youtube-kanaal van schapenhouderij Lombok bedrijf. Meer informatie vindt je op de website van dit bedrijf. Via de facebook-pagina blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen van Arno en zijn bedrijf.Rund en varken van Bella Marie
Het rundvlees en varkensvlees dat Schapenhouderij Lombok aan de Gouden Pompoen levert is afkomstig van BelleMarie. Een gemengd landbouwbedrijf van 17 ha. groot in Ruinerwold. Hier verbouwen ze kruiden, houden ze vee en telen ze graan en gras als voer voor dat vee. BelleMarie boert op biologisch dynamische wijze en probeert het bedrijf zodanig in te richten dat er een aangenaam milieu ontstaat voor mens, dier, plant en bodem. Arno van Schapenhouderij Lombok koopt een koe of varken van Belle Marie en verwerkt deze zelf. Op deze manier kunnen wij jou een zo lekker, eerlijk en ambachtelijk mogelijk product aanbieden. 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 14,99
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

EAN

0  

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook