- Beleg, cereals, crackers, rijstwafels
- Hazelnootpasta 280gram
Hazelnootpasta 280gram
Deze pasta is heerlijk op brood, crackers maar ook bijvoorbeeld verwerkt in appelgebak. Pasta bereidt van geroosterde biodynamische hazelnoten van co en oumlperatie Salamita uit Sicili en euml. Ingredi en eumlnten
HazelNOTEN** geroosterd en gemalen. **van bio-dynamische teelt. Ten minste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum. Enige olie-afscheiding is normaal.
Voedingswaarden per 100 gr
Energie: 2690 KJ/643 Kcal.
Vet: 64 gr waarvan verzadigde vetzuren 0 gr.
Koolhydraten: 5.2 gr waarvan suiker 0 gr.
Eiwitten: 11 gr. Zout: 0 gr.
Co en oumlperatie Salamita: kwaliteit van de voet van de Etna
Een van de eerste opdrachten van Odin kwam 25 jaar geleden voort uit de vraag van de boeren van Salamita of zij hun producten via Odin in Nederland af konden zetten. Odin ging daar graag op in en sindsdien hebben we een goede samenwerking. De co en oumlperatie bevindt zich in Barcelonna Pozzo di Gotto op het zonverwarmde Sicili en euml. Er zijn ruim 120 boeren bij Salamita aangesloten. Uit hun boomgaarden komen diverse citrusvruchten, zoals zoete Moro bloedsinaasappelen, mandarijnen en friszure citroenen. Maar ook noten, vijgen, kumquats en niet te vergeten de populaire muskaatdruiven. Andere bekende Salamita-producten zijn hun wijnen, de olijfolie, de verschillende pasta en rsquos, de sinaasappelbloesemhoning en het heerlijke amandelgebak.Vulkanische kracht
Door het zeer warme klimaat is het op Sicili en euml vaak moeilijk om groenten en fruit te telen. De grond is zeer droog en kaal, mede doordat de grond op Sicili en euml erodeert. De Salamita-boeren telen op biologisch-dynamische wijze en dat heeft in de loop der jaren zijn vruchten afgeworpen. Ze bemesten de grond met koeien- en schapenmest van biologische boeren in de buurt, gemengd met mest van eigen kippen, konijnen en schapen. Onder de bomen laten ze planten als klaver, gras en distel groeien, die zorgen dat de grond gevoed wordt en van de koele schaduw kan genieten. Door hun manier van werken weten de Salamita-boeren het beste te halen uit de vulkanische grond rond de Etna, die rijk is aan mineralen en erg vruchtbaar. Dat geeft hun producten extra kwaliteit! en Samen sterk
De Salamita-boeren leveren hun oogst aan de co en oumlperatie. Die regelt dat de producten worden gesorteerd of verwerkt en vervolgens bij de afnemers terecht komen. Het sorteren en een deel van de verwerking verzorgt Salamita zelf, een deel wordt uitbesteed aan andere producenten op het eiland. Zo vervaardigt een van de oudste pastafabrikanten van Sicili en euml op ambachtelijke wijze verschillende pasta en rsquos van het graan van de Salamita-boeren.
[Oorspronkelijke tekst: www.odin.nl]
HazelNOTEN** geroosterd en gemalen. **van bio-dynamische teelt. Ten minste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum. Enige olie-afscheiding is normaal.
Voedingswaarden per 100 gr
Energie: 2690 KJ/643 Kcal.
Vet: 64 gr waarvan verzadigde vetzuren 0 gr.
Koolhydraten: 5.2 gr waarvan suiker 0 gr.
Eiwitten: 11 gr. Zout: 0 gr.
Co en oumlperatie Salamita: kwaliteit van de voet van de Etna
Een van de eerste opdrachten van Odin kwam 25 jaar geleden voort uit de vraag van de boeren van Salamita of zij hun producten via Odin in Nederland af konden zetten. Odin ging daar graag op in en sindsdien hebben we een goede samenwerking. De co en oumlperatie bevindt zich in Barcelonna Pozzo di Gotto op het zonverwarmde Sicili en euml. Er zijn ruim 120 boeren bij Salamita aangesloten. Uit hun boomgaarden komen diverse citrusvruchten, zoals zoete Moro bloedsinaasappelen, mandarijnen en friszure citroenen. Maar ook noten, vijgen, kumquats en niet te vergeten de populaire muskaatdruiven. Andere bekende Salamita-producten zijn hun wijnen, de olijfolie, de verschillende pasta en rsquos, de sinaasappelbloesemhoning en het heerlijke amandelgebak.Vulkanische kracht
Door het zeer warme klimaat is het op Sicili en euml vaak moeilijk om groenten en fruit te telen. De grond is zeer droog en kaal, mede doordat de grond op Sicili en euml erodeert. De Salamita-boeren telen op biologisch-dynamische wijze en dat heeft in de loop der jaren zijn vruchten afgeworpen. Ze bemesten de grond met koeien- en schapenmest van biologische boeren in de buurt, gemengd met mest van eigen kippen, konijnen en schapen. Onder de bomen laten ze planten als klaver, gras en distel groeien, die zorgen dat de grond gevoed wordt en van de koele schaduw kan genieten. Door hun manier van werken weten de Salamita-boeren het beste te halen uit de vulkanische grond rond de Etna, die rijk is aan mineralen en erg vruchtbaar. Dat geeft hun producten extra kwaliteit! en Samen sterk
De Salamita-boeren leveren hun oogst aan de co en oumlperatie. Die regelt dat de producten worden gesorteerd of verwerkt en vervolgens bij de afnemers terecht komen. Het sorteren en een deel van de verwerking verzorgt Salamita zelf, een deel wordt uitbesteed aan andere producenten op het eiland. Zo vervaardigt een van de oudste pastafabrikanten van Sicili en euml op ambachtelijke wijze verschillende pasta en rsquos van het graan van de Salamita-boeren.
[Oorspronkelijke tekst: www.odin.nl]
Stel een vraag over dit product

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.
We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.