Focaccia groot, tomaat-olijf, per stuk (Sallands Houtovenbrood)

Italiaans brood
Een typisch Italiaans brood gemaakt van harde Italiaanse Altamura tarwe. Het deeg is gebasineerd met olijfolie. De combinatie van de deegvorm, plat, het milde smaakgevoel en de relatief stevige korstvorming geven een uitgelezen typisch Mediterranée product. De olijfolie geeft een ongelooflijke voldane nasmaak.

Sallands houtovenbrood
Het Sallands Houtovenbrood is een authentiek ambachtelijk brood. Het brood wordt uit de grondstoffen meel, water, desem en zeezout du Guérande. Het wordt gebakken in een hout gestookte oven. De combinatie van biologische grondstoffen, rijping en de gebruikte brandstof (houtsoorten) hebben geleid tot 4 kenmerkende karakteristieke brood varianten. Nederlands, Frans, Duits en Italiaans brood. Ook staan extra gevulde Krentenweggen en Dadel, vijgen, walnotenbroden op het lijstje.

Het Sallands Houtovenbrood is een product van Ton IJsseldijk, bakker van huis uit. Hij richt op het basisgebeuren van het bakken van brood. Het brood te koop is bij diverse natuurvoedingswinkelswinkels en op streekmarkten.

Website Sallands Houtovenbrood
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 4,70
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

EAN

0  

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook