Dubbel Speltbrood, per stuk (Sallands Houtovenbrood)

Nederlands brood
Speltbrood wordt gebakken van speltmeel verbouwd door Jopie Duijnhouwer van Tuinderij de Haverkamp. Speltmeel is een oud tarweras met authentieke eigenschappen. Smaakkenmerken zijn natuurzuiver, nootachtig met een perfect afgeronde nasmaak.

Sallands houtovenbrood
Het Sallands Houtovenbrood is een authentiek ambachtelijk brood. Het brood wordt uit de grondstoffen meel, water, desem en zeezout du Guérande. Het wordt gebakken in een hout gestookte oven. De combinatie van biologische grondstoffen, rijping en de gebruikte brandstof (houtsoorten) hebben geleid tot 4 kenmerkende karakteristieke brood varianten. Nederlands, Frans, Duits en Italiaans brood. Ook staan extra gevulde Krentenweggen en Dadel, vijgen, walnotenbroden op het lijstje.

Het Sallands Houtovenbrood is een product van Ton IJsseldijk, bakker van huis uit. Hij richt op het basisgebeuren van het bakken van brood. Het brood te koop is bij diverse natuurvoedingswinkelswinkels en op streekmarkten.

In Ekoland magazine heeft een inspirerend artikel gestaan over de samenwerking tussen Tuinderij Haverkamp en Sallands Houtovenbrood. "Boer en bakker smeden nieuw verbond"
Website Sallands Houtovenbrood
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 5,20
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

EAN

0  

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook