Ayurvedische vata thee, 15x/1kop (Maharishi, bio)

Theemelanges van Maharishi Ayurveda dragen bij aan een holistisch evenwicht. Dankzij aromatische ingrediënten als zoethout, kaneel, kardemom en gember heeft deze thee een vol en zoet aroma, ook zonder toevoeging van suiker. De thee werkt Vata-kalmerend, verwarmend en harmoniserend. Vata-thee werkt bijzonder weldadig bij zware mentale inspanning,´s avonds, op reis, of bij koud, winderig weer.Alle ingrediënten zijn afkomstig uit gecontroleerde biologische landbouw.

Gebruik1 theezakje in ¼ liter kokend water, 5 minuten laten trekken. Naar smaak rietsuiker en melk en/of citroen toevoegen.

Ingrediënten
Zoethout, kardemom, gember, kaneel.
Bevat zoethout "mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden

Belangrijke productaanwijzing
Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111

Maharishi Ayurveda "De Parel van Ayurveda
Maharishi Ayurveda is de oorspronkelijke en meest omvattende vorm van ayurveda. In Maharishi Ayurveda leeft de aloude kennis van de duizendjarige gezondheidstraditie van ayurveda voort.

Pionier van ayurveda in Europa
Toen Maharishi Ayurveda in 1987 met de verkoop van ayurvedische producten begon, waren wij de pioniers van ayurveda in Europa. Door hetgeen is opgebouwd over een periode van tientallen jaren hebben wij substantieel kunnen bijdragen aan de verspreiding van ayurveda.Centraal stond voor ons altijd de kwaliteit van onze producten. De standaard hiervoor werd gezet door de vedische geleerde Maharishi Mahesh Yogi. Hij is degene geweest die wezenlijk heeft bijgedragen aan de opleving van Maharishi Ayurveda einde jaren 70. Hij verlangde dat de producten van Maharishi Ayurveda voldeden aan authenticiteit, zuiverheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en effectiviteit "€œ hoge eisen die wij onszelf dagelijks stellen.

Maharishi Ayurveda©-kwaliteit
Al onze uit India geïmporteerde producten zijn afkomstig van Maharishi Ayurveda Products India (MAP India). Als wereldleider op het gebied van productie en leverancier van hoogwaardige ayurvedische producten vinden deze producten inmiddels afzet in meer dan 50 landen.Een belangrijke factor voor het succes van deze onderneming is gelegen in de kwaliteit van haar producten. Maharishi Ayurveda© beschikt over enorme kennis van het hele gebied van ayurveda en werkt bovendien nauw samen met een raad van internationaal gerenommeerde vaidyas (ayurvedische geleerden). Bij de bereiding komen traditie en moderniteit samen: enerzijds vormen de oorspronkelijke en authentieke recepten van Maharishi Ayurveda de basis voor de producten van Maharishi Ayurveda©, anderzijds staan de modernste methodes zoals gestandaardiseerde en gecertificeerde bereidingsprocedures garant voor een constante hoge kwaliteit.Deze zorgvuldigheid vond reeds in de hoogste instanties erkenning. Zo behaalden de voedingssupplementen van MAP India de AYUSH Premium Mark Award, een keurmerk volgens de standaard van de Wereldgezondheidsorganisatie. Bovendien werd MAP India als enige Indiase producent door het Indiase Ministerie van Gezondheid en door een comité van deskundigen toegelaten als partner in een project voor de verspreiding en het verwerven van erkenning van ayurveda (Golden Triangle Partnership GTP).

Hierop kunt u vertrouwen
  • Traditionele productie: Onze producten worden op basis van duizenden jaar oude recepten bereid in overeenstemming met de klassieke en voor een deel ook complexe voorschriften. Op die manier wordt het volledig potentieel van de ayurvedische kennis ontvouwen.
  • Beste grondstoffen: Speciaal opgeleide plukkers oogsten onze planten op het ideale tijdstip. Slechts grondstoffen die voldoen aan onze hoge kwaliteitsmaatstaven met betrekking tot zuiverheid, rijpheid en potentie worden verwerkt.
  • Geen slechte compromissen: Als belangrijke grondstoffen een keer niet of slechts in minderwaardige kwaliteit verkrijgbaar zijn, dan zien wij liever af van productie dan een slechtere kwaliteit op de koop toe te nemen.
  • Milieubescherming: Ayurveda, de wetenschap van lang leven, betekent voor ons vanzelfsprekend ook dat wij de natuur, de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten beschermen. Waar mogelijk telen wij onze planten volgens gecontroleerde biologische methodes op eigen terrein. Zeldzame planten worden bewust geteeld met het oog op de instandhouding van de biodiversiteit. Verpakkingsmateriaal uit kringlooppapier en zetmeel en het vermijden van onnodig vervoer door verwerking ter plekke ontzien daarbij ook nog eens het milieu.
  • Biologische producten: In ons assortiment hebben wij een groot deel producten van gecontroleerde biologische kwaliteit.
  • Natuurlijke cosmetica: Ook in onze cosmetische producten combineren wij traditionele ayurvedische kennis met moderne standaarden. Onze natuurlijke cosmetica bevat uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke oliën zonder synthetische kleur- en geurstoffen, te herkennen aan het keurmerk ´œgecontroleerde natuurcosmetica´.
  • Service: Iedere onderneming is slechts zo goed als zijn dienstverlening. Wij reageren graag op uw wensen. Lukt het niet om ons te bereiken, dan kunt u gebruik maken van onze antwoordservice.
  • Veilige producten dankzij dubbele controle: Eigen productievestigingen in India en dubbele kwaliteitscontroles dragen zorg voor zuivere producten. Zo wordt iedere partij producten in Europa bovendien nog door onafhankelijke laboratoria volgens de hier geldende modernste standaarden onderzocht op restanten van pesticiden, microben (schimmels, bacteriën) en zware metalen. Uw veiligheid is ons dit zeker waard!
U kunt erop vertrouwen: wij zullen u ook in de toekomst uitsluitend de allerbeste, zuivere, geteste en gecertificeerde kwaliteit bieden.

Wij leven Ayurveda!
Wij, dat zijn Gudrun Buchzik, adjunct directeur, Shantanu Banerji, directeur en ons betrokken team.Voor ons is ayurveda een belangrijk levensprincipe. Dat heeft ook zijn weerslag op ons werk. De dagelijkse omgang met ayurveda is voor ons waarachtig omdat al onze activiteiten en producten volledig op het welzijn en de gezondheid zijn afgestemd op u die vertrouwen in ons gesteld hebben."¾Elke dag opnieuw, al 19 jaar, ben ik blij om authentiek ayurvedisch te leven, dit onder een breed publiek te brengen, en onze klanten te mogen ondersteunen met topproducten, informatie en tips."“
Gudrun Buchzik, plaatsvervangend bedrijfsleider"¾Balans. Dat is het sleutelwoord in ayurveda. Elke dag in balans leven, zowel op het werk en in de familiekring "daar heb ik me op toegelegd. Letten op wat het lichaam me vertelt, routine en voeding aanpassen aan mijn dosha-type " ayurveda is eigenlijk heel eenvoudig.."
Shantanu Banerji, bedrijfsleiderWilt u meer weten? Hier vindt u meer informatie over de bedrijfshistorie en onze kwaliteitsstandaards.
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 4,29
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

EAN

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.