Awajun bar, melk-koffie, 30pr, 85gr, Chocolate Makers

Bio Fairtrade donkere melkchocolade gemaakt met Criollo cacaobonen uit Peru "€œ Amazone met hand-geplukte Arabica koffiebonen uit Colombia.

De cacao wordt door de Awajun indianen verbouwd. Dit zijn traditionele jagers en verzamelaars en leven in de jungle van het Amazone regenwoud in het noord-oosten van Peru. Deze Criollo cacao komt rechtstreeks van de geboortegrond van de cacao. Met de inkomsten van deze biologische cacao kunnen de Awajun indianen in hun levensonderhoud voorzien. Hiermee draagt deze reep bij aan het behoud van het tropisch regenwoud en de ontwikkeling van duurzame teelt van cacao.

De biologische koffie komt van CooAgroNevada een vrouwen-koffie coøperatie uit het natuurreservaat Sierra Nevada de Santa Marta, Colombia en is op hoogte geteeld (1600 meter).
De koffiebonen voor deze reep worden met het zeilschip de Tres Hombres door weer en wind vanuit de Colombia gehaald en gebracht tot aan de kade van Amsterdam.

De reep is in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt.

Voedingswaarden per 100 gr
Energie: 2383 KJ/568 Kcal. Vet: 39.1 gr waarvan verzadigde vetzuren 25 gr. Koolhydraten: 46.5 gr waarvan suiker 30.8 gr. Eiwitten: 8.6 gr. Zout: 0 gr.

Ingrediënten
Cacao* 30%, suiker*, cacaoboter*, MELKpoeder*, koffie*
Tenminste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum. Koel en droog bewaren.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 3,69
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

EAN

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook