Almond start, 400ml, Abbot Kinneys


Over Abbot Kinneys Abbot Kinneys maakt plantaardige zuivelproducten van de onder andere kokosmelk, amandelen en mango. Ze gebruiken zo weinig mogelijk ingrediënten, nooit onnatuurlijke toevoegingen en doen hun best om het zo verantwoord mogelijk te produceren.

Lang, lang geleden, in het jaar 2014 om precies te zijn, waren er eens twee ondernemende kerels, Gijs en Jimme. Ze kenden elkaar van een ondernemersclub, en waren op zoek naar een idee om voor zichzelf te beginnen toen iemand ze een recept voor kokosyoghurt liet proeven. Het product was overgewaaid van Abbot Kinney Boulevard in Los Angeles.

Het was yoghurt, maar voller en zachter en vreselijk lekker. Het was liefde op het eerste gezicht. De yoghurt was simpel, lekker en verantwoord, en de boys besluiten op onderzoek uit te gaan. Eerst naar Singapore, Thailand en Vietnam om alles te leren over kokosnoten en kokosmelk. Daarna volgden er eindeloze tests (en flauwe grappen) over bacterieculturen, fermentatietijden en temperaturen. Al snel staan ze tot ´œs avonds laat samen cupjes te vullen om aan de groeiende vraag te voldoen.

Recepten
Website
Facebook
Linked-In
Instagram
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 4,59
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

EAN

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook