Acidophilusmelk, 1ltr, Zuiver Zuivel

Acidophilus melk is een frisse aangezuurde volle melkdrank met de speciale cultures Lactobasillus acidophilus en Lactobacillus casei, L casei 431©. IngrediëntenBiodynamische melk aangezuurd met de speciale cultures Lactobasillus acidophilus en Lactobacillus casei, L casei 431©.Voedingswaarde per/Valeur nutritionnelles pour 100 ml     Energie / Énergie     263 kJ (63 kcal)
Vet / Matiéres grasses     3,5 g
waarvan verzadigde vetzuren / dont acides gras saturés     2,5 g
Koolhydraten / Glucides     3,6 g
waarvan suikers / dont sucres     3,6 g
Eiwit / Protéines     3,5 g
Zout / Sel     0,12 g
Calcium     115 mg (16%)*
Vitamine B2     0,2 mg (13%)*
Vitamine B12     0,2 mg (13%)*
* Het percentage van de dagelijkse referentie inname.     
* Le pourcentage apports quotidiens de référence.Over Zuiver ZuivelZuiver Zuivel staat voor dierenwelzijn, een mooi landschap, een schone aarde en eerlijke handel. Dat brengen ze in praktijk door samen te werken met biodynamische melkveehouders die respectvol met hun koeien en bodems omgaan. De producten zitten in klimaatneutrale verpakkingen en de fabriek draait op groene stroom. Het resultaat kun je proeven in een eigentijdse range zuivel, boter en kaas met een Demeter keurmerk.Zuiver Zuivel is een merk met uitsluitend producten van biodynamische kwaliteit, geleverd door 25 unieke biodynamische familiebedrijven die continu in ontwikkeling zijn. Natuurderij Keizersrande in Diepenveen levert haar bio-dynamische melk ook aan Zuiver Zuivel.Op de producten staan een aantal veehouders die aan Zuiver Zuivel hun melk leveren. Ze vertellen op de verpakkingen het Zuiver Zuivel verhaal. Op iedere verpakking staat een letter afgebeeld, de eerste letter van een biodynamisch thema dat op de zijkant door de boer wordt uitgelegd.
Wil jij het hele Zuiver Zuivel verhaal lezen ga dan naar het Zuiver Zuivel-alfabet.Zuiver zuivel onlineWebsiteFacebookTwitter
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 2,45
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

EAN

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook